Μυστικός γάμος για Halle Berry και Olivier Martinez | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

Μυστικός γάμος για Halle Berry και Olivier Martinez

Μυστικός γάμος για Halle Berry και Olivier MartinezΜυστικό ήθελαν να κρατήσουν τον γάμο τους η Halle Berry και ο Olivier Martinez, όμως τίποτα τελικά δεν μένει κρυφό. Από την Παρασκευή είχε αρχίσει να βουίζει ο τόπος ότι η Halle θα πει για τρίτη φορά… «I do» και τελικά οι φήμες επιβεβαιώθηκαν.

halle1.jpg
Σύμφωνα με το Us Weekly το ζευγάρι παντρεύτηκε στον πύργο Chateu des Conde  στη Γαλλία, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι η νύφη κατέφτασε μέσα σε ένα αυτοκίνητο αντίκα, φορώντας ένα απλό κρεμ φόρεμα. Στις 16: 15 τοπική ώρα έγινε ο πολιτικός γάμος και στις 17:30 ακολούθησε ο θρησκευτικός σε ένα εκκλησάκι που βρίσκεται μέσα στον πύργο.
halle2.jpg
Λευκές τέντες είχαν στηθεί, ώστε να το ζευγάρι να αποφύγει τα αδιάκριτα βλέμματα, ενώ παρανυφάκι ήταν η κόρη της ηθοποιού, Nahla.
Την περασμένη Τρίτη, οι φωτογράφοι είχαν συναντήσει την Halle Berry, τον Olivier Martinez και τη μικρή Nahla στο αεροδρόμιο του Λος Άντζελες, χωρίς κανείς όμως να γνωρίζει τον προορισμό.
halle3.jpg
Τώρα λοιπόν αποδεικνύεται ότι το ζευγάρι είχε ανοίξει… φτερά για τον αναγεννησιακό πύργο που βρίσκεται στην εξοχή της Βουργουνδίας, περίπου μία ώρα νότια του Παρισιού.
Η ίδια η Halle Berry σε συνέντευξή της είχε πει ότι ο γάμος της θα είναι σε πολύ κλειστό κύκλο, με το περιοδικό People να αναφέρει ότι οι καλεσμένοι ήταν περίπου 60, ανάμεσά τους η μητέρα και ο αδελφός της ηθοποιού, αλλά και στενοί φίλοι του ζευγαριού.
halle4.jpg
Μετά το μυστήριο ακολούθησε δείπνο, ενώ όλοι εντυπωσιάστηκαν από το show με τα πυροτεχνήματα που φώτισε τον ουρανό της Βουργουνδίας.

halle5.jpg
Γύρω στον Οκτώβριο μάλιστα το ζευγάρι θα υποδεχθεί στον κόσμο και τον γιο του, που θα ολοκληρώσει ακόμα περισσότερο την ευτυχία του.


Σου άρεσε;

Σχολίασε