Οριστικός χωρισμός για Μαριάντα Πιερίδη και Νέστορα Φωτιάδη | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

Οριστικός χωρισμός για Μαριάντα Πιερίδη και Νέστορα Φωτιάδη

Οριστικός χωρισμός για Μαριάντα Πιερίδη και Νέστορα ΦωτιάδηΟπως φαίνεται η προσπάθεια επανασύνδεσης του ζευγαριού δεν πέτυχε. 
Η Μαριάντα και ο Νέστορας, πέρασαν μία μεγάλη κρίση στη σχέση τους όταν γεννήθηκε ο γιος τους Νικόλας. 
Κάποιους μήνες αργότερα, όμως, είπαν να προσπαθήσουν να τα ξαναβρούν, κυριως για χάρη του μικρού τους γιου, και έδωσαν μία δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους. 
Τότε μάλιστα, η Μαριάντα συχνά ανέβαζε φωτογραφίες τους στο Instagram, ενώ οι τρεις τους έκαναν και μία κοινή φωτογράφηση...

Η επιτυχία αυτής της επανένωσης δεν κράτησε όμως πολύ. Ο Φωτιάδης φαίνεται να έχει φύγει από το σπίτι όπου ζούσαν όλοι μαζί, από τον προηγούμενο μήνα και οι κοντινοί άνθρωποι του ζευγαριού μιλούν για τη μελαγχολία ζωγραφισμένη στα μάτια της Πιερίδη, η οποία θα μεγαλώσει τον γιο της μόνη της. 
Ο Νέστορας, ισχυρίζονται οι πηγές, είναι πάντως πολύ δεμένος με τον γιο του και θα τον επισκέπτεται σε κάθε ευκαιρία.
"Είναι αλήθεια χώρισαν οριστικά" γράφει το περιοδικό Hello που συνεχίζει "αυτα που τους κρατούν μακριά είναι περισσότερα από όσα τους ενώνουν". 
Σύμφωνα μάλιστα με το ίδιο δημοσίευμα, η βάφτιση του μικρού αναβλήθηκε καθώς θέλουν το μυστήριο να γίνει όταν τα πράγματα ηρεμήσουν μεταξύ τους.
Κατά τα άλλα, όπως διαβάζουμε, αυτές τις μέρες η Μαριάντα ετοιμαζει και την επιστροφή της στο τραγούδι, καθώς μόλις ολοκλήρωσε την ηχογράφηση του νέου της σίνγκλ.


Σου άρεσε;

Σχολίασε

:ambivalent:
:angry:
:confused:
:content:
:cool:
:crazy:
:cry:
:embarrassed:
:footinmouth:
:frown:
:gasp:
:grin:
:heart:
:hearteyes:
:innocent:
:kiss:
:laughing:
:minifrown:
:minismile:
:moneymouth:
:naughty:
:nerd:
:notamused:
:sarcastic:
:sealed:
:sick:
:slant:
:smile:
:thumbsdown:
:thumbsup:
:wink:
:yuck:
:yum: