Φαίη Σκορδά: Σαββατοκύριακο με το Γιαννάκη της! | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

Φαίη Σκορδά: Σαββατοκύριακο με το Γιαννάκη της!

Τώρα που ο Δημήτρης μεγάλωσε, τους κάνω μπάνιο μαζί με τον Γιάννη. Παίζουν, έχουν επικοινωνία. Αυτή η εικόνα να τα βλέπω μαζί είναι ό,τι πιο ωραίο. 

Είναι όλη μου η ζωή αυτή η εικόνα» έχει εξομολογηθεί η Φαίη Σκορδά σε τηλεοπτικές δηλώσεις για τους δύο γιους της, οι οποίοι έχουν απόλυτη προτεραιότητα στη ζωή της. 

«Τα παιδιά μου είναι πάνω από τη δουλειά μου» έχει τονίσει η ευτυχισμένη μητέρα. «Αυτό που ενδιαφέρει τη Φαίη είναι να περνάει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί με τα παιδιά της...
Τα βράδια προτιμά να μένει στο σπίτι μαζί με τους γιους της και σπάνια ανταποκρίνεται σε προσκλήσεις για κοινωνικά καλέσματα» εξηγεί στο ΟΚ! συνεργάτης της παρουσιάστριας.

Ο μεγαλύτερος γιος της Γιάννης θα γιορτάσει τα 4α γενέθλιά του στις 19 Απριλίου και η Φαίη Σκορδά επιδιώκει να είναι μαζί του όλο τον ελεύθερο χρόνο της. 

Νωρίς το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης ο φακός του περιοδικού την εντόπισε μαζί με τον Γιάννη Λιάγκα, μετά το τέλος των αγορών της από το σούπερ μάρκετ Ηπειρώτισσα, κοντά στο σπίτι της οικογένειας στη Βούλα. 







Σου άρεσε;

Σχολίασε

:ambivalent:
:angry:
:confused:
:content:
:cool:
:crazy:
:cry:
:embarrassed:
:footinmouth:
:frown:
:gasp:
:grin:
:heart:
:hearteyes:
:innocent:
:kiss:
:laughing:
:minifrown:
:minismile:
:moneymouth:
:naughty:
:nerd:
:notamused:
:sarcastic:
:sealed:
:sick:
:slant:
:smile:
:thumbsdown:
:thumbsup:
:wink:
:yuck:
:yum: