Eurovision 2015: Εντατικές πρόβες από τους υποψήφιους του Ελληνικού Τελικού | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

Eurovision 2015: Εντατικές πρόβες από τους υποψήφιους του Ελληνικού Τελικού

Eurovision 2015: Εντατικές πρόβες από τους υποψήφιους του Ελληνικού ΤελικούΤα τραγούδια τα ακούσαμε, τις φωνές τις χαρήκαμε, τις εμφανίσεις τις περιμένουμε... Ο ελληνικός τελικός της Eurovision είναι προ των πυλών και οι υποψήφιοι βρίσκονται σε πυρετώδεις προετοιμασίες! 
Ο Τελικός της 4ης Μαρτίου, έχει για όλους έναν καια μοναδικό στόχο:Την υποψηφιότητα στον 60ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision που θα διεξαχθεί στη Βιέννη της Αυστρίας...





IMG_1380.JPG
H Τζο Λαζοπούλου, η φωνή των C:Real, ετοιμάζεται να βάλει φωτιά στη σκηνή της Eurovision, με το «Crash And Burn», υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του art director Νίκου Μαριάνου , που μαζί με το δεξί του χέρι, Ben Davies, γνωστό για τις συνεργασίες του στο Λονδίνο, θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό. 
Να σημειώσουμε ότι τη μουσική και τους στίχους του τραγουδιού έχει γράψει ο Τάκης Δαμάσχης, ενώ το styling επιμελούνται οι Μιχάλης Τσούκας και Μάριος Κυπριώτης.

3.jpg
1.jpg
2.jpg
Στο μεταξύ, φωτογραφίες με την Shaya, τη Τζό και και τη Θωμαή Απέργη «ανέβασε» στο Facebookο Barrice.  
To κομμάτι ELA, που ερμηνεύει ο Barrice υπογράφουν οι : Niclas Olausson & The Beatbox, Victoria Chalkitis, ενώ η σκηνοθεσια είναι του Αλέξανδρου Γραμματόπουλου.
toma
Η  Θωμαής Απέργη συμμετέχει με το "Jazz & Συρτάκι", σε μουσική του Χρήστου Παπαδόπουλου και στίχους του Γιάννη Σίννη, σε ένα κομμάτι με σαξόφωνα και  τρομπέτες ανακατεμένα με μπουζούκι, και ερμηνευμένα με ... μεσογειακό ταμπεραμέντο! 
Αναμεσα στις πρόβες της, ανέβασε και μία φωτογραφία με τις δύο παρουσιάστριες του Ελληνικού Τελικού, με το σχόλιο "Με τα πιο όμορφα κορίτσια! #mairisynatsaki #dorettapapadimitriou !!! Οι πιο λαμπερές παρουσιάστριες για το #EUROSONG2015"
shaya
Shaya, που ερμηνεύει στον Ελληνικό Τελικό το «Sunshine», ανέβασε την παραπάνω φωτογραφία στον λογαριασμό της στο Instagram, γράφοντας, "My eurovision dream team!!! Thank you all for your support. We're all so excited..."  
Το Sunshine είναι ένα αισιόδοξο τραγούδι με χαρακτηριστικά Ελληνικά μουσικά στοιχεία, που έγραψε η ίδια μαζί με τους Σκανδιναβούς Reil Bros και τον Μάριο Ψιμόπουλο.
Tέλος, η Μαρία Ελενα Κυριάκου που συμμετέχει με το One Last Breath, μία πραγματικά απογειωτική μπαλάντα δια χειρός Ευθύβουλου Θεοχάρους στη μουσική και Βαγγέλη Κωνσταντινίδη-Εβελίνας Τζιώρα στους στίχους.... ειναι σχετικά άφαντη από τα social media, όσον αφορά τουλάχιστον σε πιο προσωπικές στιγμές από τη Eurovision, σαν αυτές που απολαμβάνουμε από τους υπόλοιπους υποψήφιους. 
Ωραία θα ήταν να σε δούμε Μαρία Έλενα και σένα στις πρόβες, ή σε κάποιο backstage...


Σου άρεσε;

Σχολίασε

:ambivalent:
:angry:
:confused:
:content:
:cool:
:crazy:
:cry:
:embarrassed:
:footinmouth:
:frown:
:gasp:
:grin:
:heart:
:hearteyes:
:innocent:
:kiss:
:laughing:
:minifrown:
:minismile:
:moneymouth:
:naughty:
:nerd:
:notamused:
:sarcastic:
:sealed:
:sick:
:slant:
:smile:
:thumbsdown:
:thumbsup:
:wink:
:yuck:
:yum: