Μέλος των «Αυτόνομων», προπύργιο σήμερα των τρομοκρατών ο Κλέων Γρηγοριάδης! | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

Μέλος των «Αυτόνομων», προπύργιο σήμερα των τρομοκρατών ο Κλέων Γρηγοριάδης!

Μέλος των «Αυτόνομων», προπύργιο σήμερα των τρομοκρατών ο Κλέων Γρηγοριάδης!Ο ηθοποιός αποκαλύπτει την σχέση που είχε στο παρελθόν με τους «Αυτόνομους» που σήμερα θεωρείται από την Αστυνομία το προπύργιο των τρομοκρατών.
Έντονη η μετά εφηβική περίοδος για τον Κλέων Γρηγοριάδη. Ανήσυχος νέος, επαναστάτης, που έψαχνε να βρει τον δρόμο στα πολιτικά του πιστεύω. 
Αυτό τον οδήγησε αρχικά να ταχθεί με την οργάνωση του «Ρήγα Φερραίου» αλλά και στην συνέχεια με τους «Αυτόνομους» που σύμφωνα με τον ηθοποιό, σήμερα  αποτελεί το προπύργιο των τρομοκρατών σύμφωνα με την Αστυνομία...
Σε συνέντευξή του στο περιοδικό «Οκ» εξομολογήθηκε τα άναρχα χρόνια της νιότης, κατακρίνοντας σήμερα κάθε μορφή βίας.
«Κυκλοφορούσα με ένα τζιν σωλήνα που το έπλενα και το ξαναφορούσα και τα μαλλιά μου ήταν μακριά μέχρι την μέση. Στα 16 μου γράφτηκα στον Ρήγα Φερραίο και έμεινα δύο χρόνια, μέχρι που κατάλαβα ότι ο κομμουνισμός δεν μπορεί να με καλύψει ως θεωρία» αναφέρει στην συνέντευξη του ο Κλέων Γρηγοριάδης.
«Στην συνέχεια στράφηκα στους Αυτόνομους, αυτούς που τώρα η αντιτρομοκρατική θεωρεί προπύργιο των τρομοκρατών στην Ελλάδα. Έζησα μαζί τους τρία χρόνια, κατέβαινα σε όλες τις συγκεντρώσεις με το μαντήλι και το καδρόνι μου και συγκρουόμουν με την Ελληνική Αστυνομία.» συνεχίζει ο ηθοποιός.
Ώσπου ήρθε η στιγμή της αλλαγής, αλλά και ένα συμβάν που τον οδήγησε να αποχωρήσει από την οργάνωση.
«Σταμάτησα όταν κατάλαβα ότι όλο αυτό ήταν αδιέξοδο. Θυμάμαι είχαμε κατέβει να διαμαρτυρηθούμε για το πραξικόπημα στην Πολωνία και είδα τον διπλανό μου να σπάει τα γραφεία μιας ρουμάνικης εταιρίας. 
Όταν τον ρώτησα «γιατί το κάνεις αυτό;» δεν μου έδωσε καμία απάντηση. Κατάλαβα ότι η βία δεν φέρνει κανένα αποτέλεσμα και ότι είναι γελοίο να σπας βιτρίνες και να πετάς μολότοφ.» εξομολογήθηκε ο Κλέων Γρηγοριάδης.


Σου άρεσε;

Σχολίασε

:ambivalent:
:angry:
:confused:
:content:
:cool:
:crazy:
:cry:
:embarrassed:
:footinmouth:
:frown:
:gasp:
:grin:
:heart:
:hearteyes:
:innocent:
:kiss:
:laughing:
:minifrown:
:minismile:
:moneymouth:
:naughty:
:nerd:
:notamused:
:sarcastic:
:sealed:
:sick:
:slant:
:smile:
:thumbsdown:
:thumbsup:
:wink:
:yuck:
:yum: