Γιος διάσημου ζευγαριού σε ψυχιατρική κλινικη! Ο ρόλος του Κραουνάκη | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

Γιος διάσημου ζευγαριού σε ψυχιατρική κλινικη! Ο ρόλος του Κραουνάκη

Γιος διάσημου ζευγαριού σε ψυχιατρική κλινικη! Ο ρόλος του ΚραουνάκηTo βράδυ της Τετάρτης ο 46χρονος μοναχογιός διάσημου ζευγαριού μεταφέρθηκε σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση σε ψυχιατρική κλινική των νοτίων προαστίων όπου νοσηλεύεται. 
Ο άντρας αναμετρήθηκε πάλι με τις προσωπικές του αδυναμίες, χάνοντας τα λογικά του. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, η εισαγωγή του πραγματοποιήθηκε αργά τη νύχτα υπό πλήρη μυστικότητα, ενώ η μεταφορά του στο θεραπευτήριο έγινε από πολύ γνωστή ηθοποιό η οποία βρισκόταν στην παρέα του...
Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, το οικογενειακό περιβάλλον του πίστευε πως είχε «καθαρίσει» από όλα όσα τον βασάνιζαν ψυχολογικά και σωματικά. Άλλωστε, το τελευταίο διάστημα δήλωνε ευτυχισμένοςστο πλευρό της συντρόφου του.
Όμως προχθές όλα διαψεύστηκαν…

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο γιος του αγαπητού ζευγαριού νοσηλεύεται. Πριν από λίγα χρόνια μεταφέρθηκε εσπευσμένα με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός, όταν σε ταβέρνα κοντά στο Δημοτικό Θέατρο Περαιά  αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία και έχασε τις αισθήσεις του. 


Στην παρέα του ήταν γνωστοί καλλιτέχνες και όπως ανέφεραν τότε τα δημοσιεύματα ο νεαρός ήταν συναισθηματικά φορτισμένος λόγω μιας συγκυρίας που σχετιζόταν με το παρελθόν της μητέρας του. 

Οι αναμνήσεις τον κατέκλυσαν και κατέρρευσε. Σωτηρία εκείνο το βράδυ αποδείχτηκε η άμεση αντίδραση του Σταμάτη Κραουνάκη που όπως λένε πληροφορίες άμεσα του πρόσφερε τις πρώτες βοήθειες.

govastileto.gr


Σου άρεσε;

Σχολίασε

:ambivalent:
:angry:
:confused:
:content:
:cool:
:crazy:
:cry:
:embarrassed:
:footinmouth:
:frown:
:gasp:
:grin:
:heart:
:hearteyes:
:innocent:
:kiss:
:laughing:
:minifrown:
:minismile:
:moneymouth:
:naughty:
:nerd:
:notamused:
:sarcastic:
:sealed:
:sick:
:slant:
:smile:
:thumbsdown:
:thumbsup:
:wink:
:yuck:
:yum: