H Nicole Kidman αποκάλυψε στην κηδεία του πατέρα της, τι της είπε όταν του ανακοίνωσε πως χωρίζει τον Tom Cruise | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

H Nicole Kidman αποκάλυψε στην κηδεία του πατέρα της, τι της είπε όταν του ανακοίνωσε πως χωρίζει τον Tom Cruise

kidmantomΜε δάκρυα στα μάτια αποχαιρέτησε η Nicole Kidman τον πολυαγαπημένο της πατέρα, έχοντας δίπλα της τις κορούλες της, την 6χρονη Sunday Rose και την 3 χρόνων Faith Margaret και τον σύζυγό της Keith Urban.
Η 47χρονη ηθοποιός εκφώνησε έναν πολύ συγκινητικό επικήδειο για τον 75χρονο ψυχολόγο πατέρα της, ο οποίος ήταν δίπλα της σε όλες τις δύσκολες στιγμές...
Μιλώντας με «σπασμένη» φωνή, η ηθοποιός αποκάλυψε πως ο Antony Kidman την αποκαλούσε χαϊδευτικά «Νίκι» και γυρίζοντας τοχρόνο πίσω στο 2001, όταν πήρε διαζύγιο από τον τότε σύζυγό της, Tom Cruise εξομολογήθηκε: «Με το που του το είπα, πήρε το πρώτο αεροπλάνο και ήρθε να μου συμπαρασταθεί, λέγοντάς μου: “Νίκ, όλα θα είναι εντάξει. 
Μην σκέφτεσαι ότι τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι αλλιώς, ή δεν θα έπρεπε να γίνουν έτσι. Σκέψου πως τα πράγματα είναι έτσι, και τέλος!»»
nicole1
Επίσης, θυμήθηκε και την τελευταία επίσκεψη του πατέρα της στην Αμερική, τρεις εβδομάδες πριν το θάνατό του, όπου μαζί έκαναν βόλτες, επισκεπτόμενοι το θέατρο και διαβάζοντας διάφορα εγχειρίδια
Θυμήθηκε και ένα βράδυ που επέστρεψε πίσω και ανακάλυψε πως ο μπαμπάς της είχε φάει όλη την πίτσα που υποτίθεται πως θα μοιράζονταν.
Για να καταλήξει: «Είμαι τόσο τυχερή που υπήρξα κόρη του, και που επέλεξε τη μητέρα μου για να με γεννήσει! Για Για να καταλήξει, λέγοντάς του πως «όλα είναι εντάξει μπαμπά. Είμαστε εδώ για σένα. Θα είμαστε εμείς δίπλα στη μαμά. Θα τη φροντίζουμε. Σ΄αγαπώ μπαμπά!»
Nicole Kidman arrives for her fathers funeral, Sydney
Nicole Kidman's fathers funeral exit, Keith Urban Russell Crowe carry coffin
nicole4
govastileto.gr


Σου άρεσε;

Σχολίασε