ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!! ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΝΟΝΙΔΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 22 ΧΡΟΝΙΑ! | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!! ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΝΟΝΙΔΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 22 ΧΡΟΝΙΑ!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!   ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΝΟΝΙΔΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 22 ΧΡΟΝΙΑ!Η Κατερίνα Κανονίδου...που μεσουρανούσε στο modeling την δεκαετία του ’90 έχει αφήσει πίσω της τον χώρο της μόδας εδώ και πάρα πολλά χρόνια. 
 Το 1991 είχε πάρει μέρος στα καλλιστεία του ΑΝΤ1 για την ανάδειξη της Μις Ελλάς και Στάρ Ελλάς. Δεν κατάφερε να ... διακριθεί όμως απο τότε ξεκίνησε μια μεγάλη πορεία στο χώρο της μόδας. 
Με την δίδυμη αδελφή της Αγγελική, περπάτησαν στις πασαρέλες για λογαριασμό των διασημότερων ελλήνων σχεδιαστών, συμμετείχαν σε διαφημιστικές καμπάνιες, έκαναν καταλόγους και δούλεψαν για αρκετά χρόνια στο χώρο της showbiz έως ότου αποφάσισαν να γίνουν επιχειρηματίες.
 Η Κατερίνα μετακόμισε στη Θεσσαλονίκη και παρουσίαζε ραδιοφωνική εκπομπή στον ΑΝΤ1 radio, μετά στην τηλεόραση του TV100 και μετά στο ΤV Mακεδονία. 
Άνοιξε μεζεδοπωλείο στη συμπρωτεύουσα και ύστερα ήρθε ο έρωτας... 
 Είναι παντρεμένη, έχει έναν γιο 3 ετών και ασχολείται πια με τον χώρο της εστίασης. Όπως βλέπετε ο χρόνος έχει φερθεί πολύ καλά στη Κατερίνα που πλέον συχνάζει στην Πλάκα όπου και βρίσκεται το all day open bar στο οποίο συνεργάζεται με τον γνωστό επιχειρηματία Βλάσση Σταθοκωστόπουλο.









Σου άρεσε;

Σχολίασε