Ο Θοδωρής Αθερίδης πιο αποκαλυπτικός από ποτέ: "Κρατάει χρόνια ο έρωτας με τη Σμαράγδα"!(PHOTOS) | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

Ο Θοδωρής Αθερίδης πιο αποκαλυπτικός από ποτέ: "Κρατάει χρόνια ο έρωτας με τη Σμαράγδα"!(PHOTOS)

Ο Θοδωρής Αθερίδης πιο αποκαλυπτικός από ποτέ: Ιδιαίτερα αποκαλυπτικός ήταν ο Θοδωρής Αθερίδης σε συνέντευξη που παραχώρησε.
Μιλώντας στη Real News, ο γνωστός ηθοποιός... τα είπε όλα: για τη Σμαράγδα Καρύδη, για τον έρωτα, για την τηλεοπτική εκπομπή του, για την κόρη του που ακολουθεί τα χνάρια του, για τις ταινίες του και για το θέατρο.
Ειδικά μιλώντας για την όμορφη συνάδελφό του, ο Θοδωρής Αθερίδης δήλωσε: «Με τη Σμαράγδα γνωριζόμασταν και πριν από την ταινία "Από έρωτα"...
Μας είχε συστήσει η κολλητή φίλη της και δική μου καλή φίλη Βίκυ Βολιώτη. Ηταν το 2003».
Στην παρατήρηση του δημοσιογράφου ότι «είναι ένας έρωτας που κρατάει χρόνια», ο ηθοποιός απάντησε: «Ναι, κρατάει πολλά χρόνια»! Για να συνεχίσει, μιλώντας για τα ελαττώματά της: «Από ένα σημείο και μετά η αποδοχή στους ανθρώπους που αγαπάς είναι καθολική. Τους αγαπάς όπως είναι και τα ελαττώματα που μπορεί να βλέπουν οι άλλοι εσένα σου αρέσουν».
Μάλιστα, περιέγραψε και τη σκηνή που μαζί βρήκαν έναν τυφλό γάτο και τον μάζεψαν από τον δρόμο: «Ημασταν στο αυτοκίνητο μαζί και εκείνος ήταν στη μέση του δρόμου. Της ζήτησα να κατέβει να τον μετακινήσει, είδε τα μάτια του κλεισμένα και τελικά τον πήγαμε στον κτηνίατρο, μας είπε πως είναι τυφλός και δεν τολμήσαμε να τον αφήσουμε ξανά στον δρόμο, γιατί μας είπε πως δεν θα είχε μέλλον αν το κάναμε αυτό. Και έτσι τον κρατήσαμε».
Οσο για τον «Γιάννη», το σκυλί της Σμαράγδας Καρύδη, ο Θοδωρής Αθερίδης είπε: «Αυτόν της τον έκανα δώρο εγώ. Είναι ένα ζωηρό λαμπραντόρ και δεν τον βγάζει βόλτα, εκείνος... τη βγάζει».

iefimerida.gr


Σου άρεσε;

Σχολίασε

:ambivalent:
:angry:
:confused:
:content:
:cool:
:crazy:
:cry:
:embarrassed:
:footinmouth:
:frown:
:gasp:
:grin:
:heart:
:hearteyes:
:innocent:
:kiss:
:laughing:
:minifrown:
:minismile:
:moneymouth:
:naughty:
:nerd:
:notamused:
:sarcastic:
:sealed:
:sick:
:slant:
:smile:
:thumbsdown:
:thumbsup:
:wink:
:yuck:
:yum: