Γεννητούρια περίμεναν το Σάββατο, αλλά η Kate έλειπε για το… Σαββατοκύριακο | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

Γεννητούρια περίμεναν το Σάββατο, αλλά η Kate έλειπε για το… Σαββατοκύριακο

Γεννητούρια περίμεναν το Σάββατο, αλλά η Kate έλειπε για το… ΣαββατοκύριακοΤι κι αν όλοι στη Βρετανία περίμεναν ότι το Σάββατο η Kate Middleton θα έφερνε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, τελικά ο πελαργός καθυστέρησε. Όλοι κάθονταν σε αναμένα κάρβουνα, αλλά οι μόνοι που δεν είχαν άγχος ήταν η Kate και ο William.
Η Kate αποφάσισε για το Σαββατοκύριακο να πάει στο σπίτι των γονιών της για να απολαύσει την περιποίηση της… μανούλας, ο δε William αφού είδε ότι ο διάδοχος δεν έρχεται πήγε να παίξει… πόλο!

Σήμερα μάλιστα ο William θα παίξει σε έναν ακόμα αγώνα πόλο, παρά το γεγονός ότι αρκετοί στη Βρετανία έχουν χάσει τον ύπνο τους και περιμένουν μα αγωνία πότε θα έρθει το μωρό.
Σύμφωνα με κύκλους του Μπάκινχαμ πάντως ο William είπε στην Kate να πάει μαζί της στην… πεθερούλα για να είναι κοντά της, αν γίνει κάτι απρόοπτο, όμως εκείνη τον προέτρεψε να πάει να παίξει πόλο.
«Φυσικά και είναι σπουδαίο γεγονός η γέννηση του πρώτου σου παιδιού, αλλά προς το παρόν η Kate θέλει να ζήσει μια όσο το δυνατόν πιο φυσιολογική ζωή», είπε πηγή του παλατιού.
Πάντως αυτό που είναι σίγουρο είναι ότι ο William δεν πρόκειται να χάσει τη γέννηση του παιδιού του. Θα τα παρατήσει όλα για να βρεθεί στο πλευρό της συζύγου του και μάλιστα θα έχει και συνοδεία αστυνομίας που θα του ανοίξει τον δρόμο για να φτάσει γρηγορότερα.
Η δε βασίλισσα Ελισάβετ έχει σε ετοιμότητα ένα ελικόπτερο σε περίπτωση που ο William θα πρέπει να φύγει εκτάκτως για το μαιευτήριο μαζί με την Kate.
Όσοι πάντως διέσπειραν φήμες ότι η Δούκισσα του Κέμπριτζ θα γεννούσε το Σάββατο, διαψεύστηκαν πανηγυρικά από την ίδια, αφού με την απόφασή της να πάει στο πατρικό της, απέδειξε ότι δεν έχει προγραμματίσει τον τοκετό της.
«Η Kate ήθελε να περάσει το τελευταίο της Σαββατοκύριακο χωρίς το μωρό στους γονείς της. Ήθελε να ξεφύγει λίγο από τον… κλοιό του παλατιού του Κέσινγκτον και χρειαζόταν ένα ευχάριστο διάλειμμα στον κήπο του πατρικού της», δήλωσε άνθρωπος του Μπάκινχαμ.
Ο ίδιος άνθρωπος μάλιστα είπε ότι η Kate είναι σίγουρη πως δεν πρόκειται να γεννήσει μέσα στο Σαββατοκύριακο, με πιθανότερη ημερομηνία να είναι η 17η Ιουλίου.


Σου άρεσε;

Σχολίασε