Δέσποινα Μοιραράκη: Το μήνυμα για όσες κυνηγούν φραγκάτους και οι δύσκολες στιγμές! | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

Δέσποινα Μοιραράκη: Το μήνυμα για όσες κυνηγούν φραγκάτους και οι δύσκολες στιγμές!

Δέσποινα Μοιραράκη: Το μήνυμα για όσες κυνηγούν φραγκάτους και οι δύσκολες στιγμές! Φωτογραφίες από το γάμο της έδειξε  στην εκπομπή της η Δέσποινα Μοιραράκη με αφορμή το χαλί που ήταν στρωμένο εκείνη την  ημέρα…Το χαλί αυτό το έδινε στους τηλεθεατές και όπως ήταν φυσικό της ήρθαν μνήμες από εκείνη τη σημαντική μέρα.
Έτσι, ξέχασε για λίγο την ιδιότητα της και το ύφος της εκπομπής και μίλησε από καρδιάς. Έστειλε το δικό
της μήνυμα για τις ανθρώπινες σχέσεις και συμβούλευσε τα νέα κορίτσια να μην κοιτούν το πορτοφόλι: «Τώρα που είναι δύσκολα τα πράγματα λόγω κρίσης, ο σύζυγος μου στέκεται δίπλα μου. Είναι ο άνθρωπός μου και τον ευχαριστώ πολύ γι αυτό….».
Είπε μεταξύ άλλων ενώ έδωσε και τη δική της συμβουλή: «Μη κοιτάτε μόνο τα χρήματα…. Σημασία έχει να έχεις δίπλα σου έναν άνθρωπο που θα σου στέκεται στα δύσκολα. Αυτό αξίζει, αυτό  σημαίνει αληθινή αγάπη, αυτό σου δίνει δύναμη…. Τα υλικά αγαθά δεν μετράνε μπροστά στο μεγαλείο της ψυχής…».
Συγκινημένη η γνωστή επιχειρηματίας, αναφέρθηκε και στο πολεμικό ναυτικό όπου εργάζεται ο σύζυγό της και θέλοντας να τους ευχαριστήσει όλους,  είπε πως όλοι όσοι υπηρετούν στις ένοπλες δυνάμεις θα έχουν από εκείνη ειδικές τιμές!


Σου άρεσε;

Σχολίασε