Σεξουαλικό σκάνδαλο στην Τουρκία με την "Χατιτζέ" | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

Σεξουαλικό σκάνδαλο στην Τουρκία με την "Χατιτζέ"

Σεξουαλικό σκάνδαλο στην Τουρκία με την  Χατιτζέ Στη σειρά, Σουλειμάν ο Μεγαλοπρεπής υποδύεται τη σεμνή, ρομαντική και συνεσταλμένη αδελφή του σουλτάνου, την Χατιτζέ. Ωστόσο, στην πραγματική της ζωή, η όμορφη ηθοποιός φαίνεται ότι δεν έχει καμία σχέση με την τηλεοπτική ηρωίδα. Η Σελμά Εργκέτς αποδεικνύεται ιδιαίτερα άτακτη και ουκ ολίγες φορές έχει...
προκαλέσει με τη συμπεριφορά της τους συντηρητικούς Τούρκους. Οι σέξι - και κάποιες προκλητικές - φωτογραφήσεις της 35χρονης ηθοποιού και πρωην μοντέλου έχουν γίνει αντικείμενο σχολιασμού, με την ίδια να εξηγεί ότι αυτές έγιναν κυρίως στο παρελθόν για τις ανάγκες του μόντελινγκ.
Ωστόσο, τον τελευταίο καιρό η "Χατιτζέ" είναι και πάλι στο προσκήνιο αυτή τη φορά πρωταγωνιστώντας σε περίεργα κουτσομπολιά για την ερωτική της ζωή. Κι αυτό, διότι πλήθος δημοσιευμάτων στην Τουρκία, θέλουν την Εργκέτς να είναι ομοφυλόφιλη!!! Αυτό το στηρίζουν στο γεγονός ότι ουδέποτε την έχουν δει με κάποιον άντρα στο πλευρό της, ενώ δεν έχει ακουστεί ότι είναι ερωτευμένη με κάποιον.
Η ίδια αρνείται κατηγορηματικά τις φήμες και όπως λέει, δεν ξέρουν κάτι για εκείνη, επειδή απλά προστατεύει την προσωπική της ζωή και τον εκάστοτε σύντροφο της. Κάποιους τους έπεισε, κάποιοι όμως, επιμένουν στο σενάριο ότι η σεμνή Χατιτζέ σουλτάν είναι ομοφυλόφιλη!


Σου άρεσε;

Σχολίασε