Απαλλάξου απ' τα χρέη το 2013 βάσει ζωδίου | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

Απαλλάξου απ' τα χρέη το 2013 βάσει ζωδίου

Απαλλάξου απ' τα χρέη το 2013 βάσει ζωδίουΦυσικά και κάποια ζώδια τείνουν περισσότερο από άλλα να χρεώνονται! Αυτό συμβαίνει είτε επειδή είναι επιρρεπή στα έξοδα είτε επειδή έχουν μικρές ή και μεγάλες αδυναμίες στη διαχείριση των οικονομικών τους. Παρ' όλα αυτά, κανένα ζώδιο δεν είναι καταδικασμένο να βρεθεί σε οικονομικά αδιέξοδα. Αντίθετα, αν γνωρίζει τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία του, μπορεί να βελτιώσει το εισόδημά του και να προλάβει την κατρακύλα! Τα τελευταία χρόνια η οικονομική κρίση δεν έκανε εξαιρέσεις, λίγο έως πολύ μας χτύπησε όλους. Διάβασε παρακάτω ποια είναι τα ζώδια που πρέπει να προσέχουν περισσότερο τα χρέη
και τι μπορεί να κάνει κάθε ζώδιο για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα.

Κριός- Επιρρεπής στο χρέος; Ως Κριός, είσαι πολεμιστής που ξέρει να δίνει μάχες για την οικονομική ασφάλεια. Δεν είσαι επιρρεπής στο χρέος, παρ' όλο που είσαι παρορμητικός, και αυτό κάποιες στιγμές μπορεί να γίνει επικίνδυνο.
Αντιμετώπισέ το! Αν είσαι χρεωμένος, σταμάτα να δανείζεσαι εδώ και τώρα! Σταμάτα να χρησιμοποιείς πιστωτικές κάρτες και κράτα το 10% από κάθε εισόδημά σου στην άκρη, ακόμα κι αν πρόκειται για λίγα λεπτά. Προτού αγοράσεις κάτι, δώσε ένα περιθώριο, έστω μισής ώρας, για να το σκεφτείς.
Τι φέρνει στα οικονομικά το 2013; Το 2013 έρχονται μεγάλες αλλαγές, ίσως νέες πηγές εσόδων, αλλά και διάφορα απρόοπτα, αφού οι εκλείψεις πλέον γίνονται στους δύο «οικονομικούς» οίκους σου, στον Ταύρο και τον Σκορπιό (ο οποίος Σκορπιός φιλοξενεί και τον κάπως πιεστικό Κρόνο). Μην τρομάζεις, όμως, κάποιες από αυτές σημαίνουν νέα ξεκινήματα, και ο Κρόνος, εκτός από δύσκολες όψεις, σχηματίζει και σταθεροποιητικές γωνίες με άλλους, δυνατούς πλανήτες.
Οι «καλοί» μήνες: Ο Απρίλιος και ο Μάιος είναι «ανάμεικτοι», αλλά καθοριστικοί μήνες. Ο Ιούνιος και ο Ιούλιος είναι εξαιρετικοί, ειδικά ο Ιούλιος, με το μέγα θετικό τρίγωνο Κρόνου, Ποσειδώνα και Άρη. Ο Σεπτέμβριος φέρνει εύνοια στα οικονομικά, ο Δεκέμβριος δείχνει ότι κάτι πάει να σταθεροποιηθεί.
Οι μήνες που χρειάζονται προσοχή: ο Φεβρουάριος και ο Οκτώβριος.
Ταύρος-Επιρρεπής στο χρέος; Αν δεν νιώθεις ασφαλής οικονομικά, απλώς δεν μπορείς να κοιμηθείς, οπότε, ως ζώδιο, δεν θα λέγαμε ότι είσαι επιρρεπής στην κακή διαχείριση και την υπερχρέωση. Είσαι ο οικονόμος του ζωδιακού.
Αντιμετώπισέ το! Αν το χρέος σε έχει χτυπήσει, μια ιδέα για να το αντιμετωπίσεις είναι η εξής: Κόψε κάθε περιττό έξοδο, όπως το delivery (που είναι και ανθυγιεινό). Δοκίμασε να μαζέψεις οτιδήποτε θέλεις να ξεφορτωθείς, βιβλία, ρούχα, αντικείμενα, όρισε μια τιμή για το καθένα, και πούλησέ τα. Στόχος σου δεν θα πρέπει να είναι το κέρδος, αλλά να κάνεις χώρο για τα νέα, που θα αποκτήσεις.
Τι φέρνει στα οικονομικά το 2013; Όλο το χρόνο έχεις τον Δία να προστατεύει τα οικονομικά σου, και αυτό δεν είναι λίγο. Εκτός από ασπίδα προστασίας, όμως, ο Δίας, ως πλανήτης της επέκτασης, μπορεί να σε βοηθήσει και να ξεφύγεις από χρέη και να αυξήσεις το εισόδημά σου. Οι προσπάθειές σου θα ανταμείβονται, αλλά πρέπει να προσέχεις και τα έξοδα, επειδή δεν αποκλείεται η αισιοδοξία σου κάποιες φορές να είναι υπερβολική.
Οι «καλοί» μήνες: Ο Μάιος και ο Οκτώβριος. Η κυβερνήτης σου, η Αφροδίτη, βάζει το χέρι της, και τελικά γίνονται θαύματα.
Οι μήνες που χρειάζονται προσοχήΟ Ιούνιος προβλέπεται αρκετά πιεστικός και δύσκολος, αλλά, εφόσον το ξέρεις από τώρα, μπορείς να προετοιμαστείς κατάλληλα, ώστε να αντιμετωπίσεις τις δυσκολίες.
ΔίδυμοιΕπιρρεπής στο χρέος; Ως Δίδυμος, είσαι παρορμητικός με τα χρήματα και χάνεις εύκολα τον λογαριασμό. Πολλές φορές ανοίγεις το πορτοφόλι σου και απορείς «μα πού πήγαν;». Είσαι επιρρεπής στο χρέος. Μια καλή λύση θα ήταν να έχεις συνείδηση των εξόδων σου.
Αντιμετώπισέ το! Βάλε τα οικονομικά σου σε κατηγορίες και θέσε ένα budget κάθε μήνα για την κάθε κατηγορία, το οποίο προσπάθησε να μην το ξεπερνάς. Στην περίπτωσή σου, το μυστικό είναι η στενή παρακολούθηση του πού πάνε τα χρήματά σου. Υπάρχουν διάφορες σελίδες στο διαδίκτυο, όπως το imoney.gr, που σε βοηθούν να καταγράφεις έσοδα και έξοδα.
Τι φέρνει στα οικονομικά το 2013; Ο Δίας στο ζώδιό σου θα σε προστατεύει στις δυσκολίες, και το καλό είναι ότι μόλις φύγει από το ζώδιό σου θα περάσει στα οικονομικά σου (25 Ιουνίου). Ο Πλούτωνας, όμως, σχηματίζει κάποιες δύσκολες όψεις όλο το χρόνο, που αφορούν τις σχέσεις σου με τράπεζες, το δημόσιο, ή χρήματα που έχουν να κάνουν με κληρονομιές, εφορία κ.λπ. Κάνε τις απαραίτητες ρυθμίσεις, και προσπάθησε να είσαι συνεπής.
Οι «καλοί» μήνεςΟ Ιανουάριος είναι πολύ καλός, ο Μάρτιος είναι και καλός και δύσκολος, ο Απρίλιος πολύ ενδιαφέρων, ο Ιούνιος έχει πιεστικές στιγμές, αλλά και μεγαλεία, ο Ιούλιος όμως είναι εξαιρετικός!
Οι μήνες που χρειάζονται προσοχή: Ο Αύγουστος και ο Δεκέμβριος. Προσέχουμε για να έχουμε.
ΚαρκίνοςΕπιρρεπής στο χρέος; Σε γενικές γραμμές, ως Καρκίνος, δεν είσαι επιρρεπής στο χρέος. Αντίθετα, είσαι πολύ εφευρετικός και στο πώς να κάνεις χρήματα και στο πώς να μειώνεις το χρέος, αν αυτό προκύπτει, πράγμα καθόλου δύσκολο στους καιρούς που ζούμε, όσο συνετός και οικονόμος κι αν είσαι.
Αντιμετώπισέ το! Μπορείς να βρεις μια δεύτερη απασχόληση και να χρησιμοποιείς τα χρήματα αυτά μόνο για να ξεχρεώσεις, αλλά, αν αυτό φαίνεται δύσκολο στις μέρες μας, κάνε κρούση σε πιστωτές, για να βοηθήσουν την κατάσταση. Υπάρχει και ο νόμος των υπερχρεωμένων νοικοκυριών. Επίσης, αφού σου αρέσει πολύ το μαγείρεμα, κόψε εντελώς τα delivery. Τα λεφτά που θα ξόδευες για φαγητό αποταμίευσέ τα.
Τι φέρνει στα οικονομικά το 2013; Ευτυχώς το 2013 είναι μια σχετικά ήσυχη και περισσότερο θετική χρονιά, χωρίς τεράστιες αλλαγές και πολύ δυνατές όψεις στα οικονομικά σου. Όλο τον χρόνο θα έχεις την ευκαιρία να οργανωθείς και να βρεις τρόπους και για να απαλλαγείς από χρέη και για να αυξήσεις το εισόδημά σου. Τα πολύ καλά αρχίζουν από τα τέλη Ιουνίου, με τον γενναιόδωρο Δία να περνάει στο ζώδιό σου.
Οι «καλοί» μήνεςο Ιούλιος αναμένεται να είναι εξαιρετικός.
Οι μήνες που χρειάζονται προσοχήΤον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο ο Άρης μπορεί να φέρει έσοδα, αλλά μπορεί να φέρει και πολλά έξοδα μαζεμένα. Έχε το νου σου.
Λέων-Επιρρεπής στο χρέος; Ναι, είσαι επιρρεπής στο χρέος. Ενώ, γενικά, είσαι συγκρατημένος, ώριμος κ.λπ., δύο είναι οι λόγοι που σε έχουν καταξοδέψει ή υπερχρεώσει: πρώτον, η γενναιοδωρία σου, δεύτερον, η έλλειψη αντίστασης σε οτιδήποτε θεωρείς «παιχνίδι» σου. Τώρα, είναι gadget αυτό; Είναι κόσμημα; Είναι ρούχα; Υπάρχει μια αδυναμία στην οποία δεν μπορείς να αντισταθείς.
Αντιμετώπισέ το! Ιδέες για να αντιμετωπίσεις το χρέος: Μείωσε λίγο το σινεμά και κατέβαζε ταινίες από το διαδίκτυο ή νοίκιασε dvd (το οποίο όμως θα επιστρέψεις στην ώρα του), πέτα κάθε κατάλογο με προϊόντα στα σκουπίδια και, όταν περνάς από μαγαζιά με αντικείμενα του πόθου, κλείνε τα μάτια και κάνε το σταυρό σου. Τα εμπορικά κέντρα είναι ζώνες απαγορευμένες. Τα καζίνο επίσης.
Τι φέρνει στα οικονομικά το 2013; Το 2013 είναι μια καλύτερη χρονιά για τα οικονομικά σου, με περισσότερες θετικές από αρνητικές όψεις και διελεύσεις. Ειδικά στα μέσα του καλοκαιριού, θα δεις πολλές και ενδιαφέρουσες εξελίξεις.
Οι «καλοί» μήνες: Ο Φεβρουάριος είναι «ανάμεικτος» μήνας, ο Ιούλιος εξαιρετικός, και ο Νοέμβριος και ο Δεκέμβριος δείχνουν ότι η κατάσταση βελτιώνεται ακόμα περισσότερο.
Οι μήνες που χρειάζονται προσοχή: Ο Μάιος είναι στους δύσκολους μήνες, τον Ιούνιο ο ανάδρομος Ποσειδώνας φέρνει καθυστερήσεις, ενώ ο Οκτώβριος φαίνεται πολυέξοδος.
ΠαρθένοςΕπιρρεπής στο χρέος; Στα οικονομικά σου, γενικά, είσαι καλός από πλευράς οικονομίας και προγραμματισμού, ως Παρθένος όμως ίσως να έχεις πρόβλημα κυρίως με τα κοινά οικονομικά (όγδοος οίκος). Δηλαδή, μπορεί να αφήνεις περισσότερο τη διαχείριση στη μοίρα της ή στην ευθύνη ενός άλλου προσώπου, ή μπορεί να συνεταιρίζεσαι με ανθρώπους με τους οποίους δεν έχετε την ίδια κοσμοθεωρία απέναντι στο θέμα της διαχείρισης του χρήματος. Ως εκ τούτου, είσαι τόσο επιρρεπής στο χρέος που να θεωρείται οριακά επικίνδυνο.
Αντιμετώπισέ το! Είσαι από τους ανθρώπους που χρειάζονται σύμβουλο, λογιστή ή τη γνώμη ενός έμπειρου ατόμου. Θα ήταν μια καλή ιδέα, επίσης, να βάλεις ένα πρόγραμμα αποπληρωμής σε κάποια από τα χρέη σου, ξεκινώντας πρώτα από τα μικρά.
Τι φέρνει στα οικονομικά το 2013; Καλές οι όψεις για το εισόδημά σου. Όμως, τα χρέη, τα δάνεια και τα οικονομικά που μοιράζεσαι με τρίτους (π.χ. κληρονομιές, διατροφές κ.λπ.) αντιμετωπίζουν δύσκολες όψεις, οπότε προετοιμάσου και... προγραμματίσου κατάλληλα.
Οι «καλοί» μήνεςΟ Αύγουστος φέρνει λύσεις, ο Σεπτέμβριος ευχάριστες εκπλήξεις και ο Δεκέμβριος είναι κάπως διφορούμενος στη φύση του.
Οι μήνες που χρειάζονται προσοχή: Ο Μάρτιος θέλει μεγάλη προσοχή, τα μάτια σου δεκατέσσερα και τον Ιούλιο, και από τον Οκτώβριο μέχρι και τον Νοέμβριο.
ΖυγόςΕπιρρεπής στο χρέος; Σε περίπτωση που είσαι από τους Ζυγούς που αντιλαμβάνονται τη διαφορά μεταξύ αναγκαιότητας και πολυτέλειας, τότε δεν είσαι επιρρεπής στο χρέος. Αν αυτές τις δύο έννοιες δεν μπορείς να τις ξεχωρίσεις, τότε είσαι από τους Ζυγούς που εύκολα μπορούν να χρεωθούν.
Αντιμετώπισέ το! Φτιάξε ένα πρόγραμμα αποπληρωμής των χρεών σου με το να κόψεις κάποια έξοδα στο μισό. Αν κάνεις το λάθος και καταργήσεις όλα όσα σου προκαλούν ευχαρίστηση, το πρόγραμμα δεν θα πετύχει. Κράτησε τουλάχιστον μία κάθε μήνα (π.χ. κομμωτήριο, έξοδο, κ.λπ.). Υπάρχουν εναλλακτικοί τρόποι για να βγάλεις χρήματα, ίσως με το να κάνεις ένα χόμπι σου επάγγελμα.
Τι φέρνει στα οικονομικά το 2013; Είναι σημαντικό που ο Κρόνος έφυγε από πάνω σου, αλλά το πέρασμά του στον Σκορπιό και οι εκλείψεις του χρόνου μπορεί να απαιτήσουν να είσαι άψογα οργανωμένος, μεθοδικός και δημιουργικός.
Οι «καλοί» μήνες: Ο Απρίλιος, ο Μάιος, ο Ιούνιος είναι καλοί, με κάποιες δυσκολίες, αλλά από τον Ιούλιο μέχρι και το τέλος του χρόνου (με εξαίρεση τον διφορούμενο Οκτώβριο) θα υπάρξουν απίστευτες ευκαιρίες και για διαχείριση του χρέους και για κάποια βελτίωση της οικονομικής σου κατάστασης.
Οι μήνες που χρειάζονται προσοχή: ο Μάρτιος και ο Οκτώβριος είναι οι πιο δύσκολοι μήνες, που θέλουν και σωστή διαχείριση.
ΣκορπιόςΕπιρρεπής στο χρέος; Είσαι από τους συνετούς και οργανωμένους του ζωδιακού κύκλου. Αν δεν υπάρχουν άλλες όψεις στο χάρτη σου που να σε κάνουν επιρρεπή στο χρέος, σε γενικές γραμμές μπορείς να διαχειριστείς σωστά τα χρήματά σου και να βρίσκεις τρόπους να βγαίνεις από δύσκολες φάσεις και να αυξάνεις το εισόδημά σου.
Αντιμετώπισέ το! Έχε υπόψη σου ότι, ως Σκορπιός, είσαι εξαιρετικός στην έρευνα. Μπορείς να βρεις παραθυράκια, να μιλήσεις με κόσμο, να πάρεις γνώμες. Εκμεταλλεύσου το διερευνητικό μυαλό σου. Κράτα λίστα με αυτά που ξοδεύεις και άρχισε να ασχολείσαι με το χόμπι του να βρίσκεις εναλλακτικές λύσεις για πιο οικονομικές αγορές.
Τι φέρνει στα οικονομικά το 2013; Ο Κρόνος από πάνω σου είναι κάπως πιεστικός και περιοριστικός, ενώ οι εκλείψεις φέρνουν ξαφνικές αλλαγές, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα υπάρχουν και ευκαιρίες. Ο Δίας στον όγδοο οίκο σου είναι ό,τι καλύτερο για τα οικονομικά που μοιράζεσαι με τρίτους (τράπεζες, εφορία, κληρονομιές, διατροφές).
Οι «καλοί» μήνες: Μέχρι το τέλος Ιουνίου ο Δίας θα προστατεύει τα οικονομικά σου. Ο Μάιος και ο Οκτώβριος είναι θετικοί, αν και θέλει προσοχή η έκλειψη στις 25 Μαΐου.
Οι μήνες που χρειάζονται προσοχή:Ο Ιούνιος μπορεί να έχει κάποιες δυσκολίες. Προετοιμάσου από τώρα, για να περάσει αυτός ο μήνας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
ΤοξότηςΕπιρρεπής στο χρέος; Επειδή είσαι της ανεξαρτησίας και της καλής ζωής, θα μπορούσες να είσαι επιρρεπής στο χρέος. Γενικά δεν είσαι φιλοχρήματος, παρ' όλα αυτά το χρήμα για σένα είναι άκρως απαραίτητο, γιατί αλλιώς νιώθεις δεσμευμένος. Το ίδιο νιώθεις και όταν είσαι χρεωμένος, και μπορεί να σε πιάσει μέχρι και κατάθλιψη.
Αντιμετώπισέ το! Δες τη μείωση των εξόδων σαν παιχνίδι. Κατάγραψε τα έξοδά σου ή δες πόσο χρέωσες στις πιστωτικές τον προηγούμενο μήνα. Ό,τι από αυτά το θεωρείς άχρηστο βάλ' το σε έναν κύκλο, και περιόρισε αυτά τα έξοδα, τουλάχιστον για τον επόμενο μήνα. Κάνε έρευνα για οικονομικότερα πακέτα υπηρεσιών.
Τι φέρνει στα οικονομικά το 2013; Ο Πλούτωνας στον οίκο του εισοδήματός σου σχηματίζει κάποιες δύσκολες όψεις, γι' αυτό πρέπει να δράσεις από τώρα με το να καταστρώσεις ένα πρώτο πλάνο και, εν ανάγκη, ένα δεύτερο. Ίσως να βρεις μια έξτρα απασχόληση ή να κάνεις επιτέλους το χόμπι σου επάγγελμα.
Οι «καλοί» μήνες: ο Απρίλιος και ο Μάιος είναι επίσης καλοί, ενώ ο Ιούλιος και ο Νοέμβριος εξαιρετικοί!
Οι μήνες που χρειάζονται προσοχή: ο Ιούνιος είναι σκληρός, αν και στις 25 ο Δίας περνάει στον όγδοο οίκο σου και θα σε ευνοήσει στα οικονομικά για έναν χρόνο. Τον Αύγουστο και τον Δεκέμβριο φύλαγε τα ρούχα σου για να έχεις τα μισά.
ΑιγόκερωςΕπιρρεπής στο χρέος; Ως Αιγόκερως, δεν έχεις τη φήμη του σπάταλου και άμυαλου με τα οικονομικά του. Αντίθετα, έχεις την τάση να είσαι προσεκτικός, επειδή η οικονομική ανεξαρτησία και άνεση για σένα είναι εξαιρετικά σημαντικές. Κάποιοι Αιγόκεροι είναι επιρρεπείς στο να ξοδεύουν σε αντικείμενα που προσδίδουν «κύρος». Αν δεν πέσεις σε αυτή την παγίδα, δύσκολα θα χρεωθείς.
Αντιμετώπισέ το! Έχεις ένα πολύ δυνατό και εφευρετικό μυαλό, που μπορεί να σε βγάλει από χρέη και δύσκολες καταστάσεις. Είσαι πολυτάλαντος, πέρα από την εργασία σου, ό,τι κάνεις το κάνεις πολύ καλά, και αυτό είναι κάτι που μπορείς να εκμεταλλευτείς: Ιδέες για ελεύθερα επαγγέλματα υπάρχουν πολλές, π.χ. μπορείς να κάνεις ιδιαίτερα μαθήματα σε κάτι που γνωρίζεις καλά.
Τι φέρνει στα οικονομικά το 2013; Το 2013 είναι ένας χρόνος στον οποίο μπορείς να ανασυγκροτηθείς, ευτυχώς δεν υπάρχουν πολλές συγκλονιστικές όψεις ή διελεύσεις που να αφορούν τα οικονομικά σου, με αποτέλεσμα το πεδίο να είναι ελεύθερο για να περάσεις στη δράση.
Οι «καλοί» μήνεςΟ Ιανουάριος και ο Φεβρουάριος έχουν πολύ καλά στοιχεία, ίσως όμως και κάποια εμπόδια λόγω ακεφιάς του Κρόνου. Ο Ιούλιος είναι μήνας μοναδικών ευκαιριών.
Οι μήνες που χρειάζονται προσοχή: Ο Σεπτέμβριος είναι ένας δύσκολος μήνας και παραδοσιακά φορτωμένος με έξοδα. Χρειάζεται προσοχή.
ΥδροχόοςΕπιρρεπής στο χρέος; Δεν ανήκεις στους ιδιαίτερα υλιστές, αντίθετα τα χρήματα σε ενδιαφέρουν περισσότερο στο βαθμό που σου δίνουν την ελευθερία για να ασχοληθείς με ό,τι σου αρέσει. Η αδιαφορία σου για την ύλη μερικές φορές σε κάνει να μη διαχειρίζεσαι συνετά τα χρήματά σου.
Αντιμετώπισέ το! Ακόμα κι αν απεχθάνεσαι να σκέφτεσαι τα χρήματα, είναι σημαντικό να θέσεις οικονομικούς στόχους και να φτιάξεις ένα πρόγραμμα αποπληρωμής χρεών. Επίσης, λειτουργείς πολύ καλά όταν νιώθεις ότι υποστηρίζεις και υποστηρίζεσαι από μια ομάδα. Αν είσαι υπερχρεωμένος, μπορείς π.χ. να γίνεις μέλος σε μια μη κερδοσκοπική ένωση καταναλωτών, που μπορεί να σου παράσχει πληροφορίες και συμβουλές.
Τι φέρνει στα οικονομικά το 2013; Φέτος οι θετικές διελεύσεις και όψεις θα είναι περισσότερες από τις αρνητικές, οπότε θα έχεις ευκαιρίες για ανάκαμψη, αλλά πάντα χρειάζεται να είσαι προσεκτικός στα ανοίγματα και στις σπατάλες.
Οι «καλοί» μήνεςΟ Μάρτιος είναι εξαιρετικός, ο Ιούλιος έχει πολλές θετικές εκπλήξεις, ενώ και ο Οκτώβριος και ο Νοέμβριος συγκαταλέγονται στους θετικούς μήνες για δράση και επέκταση.
Οι μήνες που χρειάζονται προσοχήΟ Μάιος, ο Ιούνιος και ο Οκτώβριος είναι λίγο δύσκολοι μήνες, και κατά τη διάρκειά τους χρειάζεται να δώσεις προσοχή στα έξοδα και στις νέες οικονομικές συμφωνίες.
ΙχθύεςΕπιρρεπής στο χρέος; Ως Ιχθύς, έχεις την τάση να ξοδεύεις αρκετά για τους άλλους (σαφώς είσαι πολύ δοτικός, αλλά κάποιες φορές πέφτεις στην παγίδα της αυτοθυσίας). Πολλές φορές δεν διεκδικείς την αμοιβή που σου αξίζει ή που δικαιούσαι σε μια συνεργασία. Δύσκολο να ζητάς ή να λες «όχι», αλλά εξαιρετικά σημαντικό.
Αντιμετώπισέ το! Αναζήτησε σεμινάρια και μαθήματα διεκδικητικής συμπεριφοράς. Αντί να κάνεις δώρα στους άλλους ή να τους βγάζεις έξω, φτιάξε εσύ χειροποίητα δώρα (αφού το 'χεις το καλλιτεχνικό ούτως ή άλλως), ή μαγείρεψε γι' αυτούς που αγαπάς. Πολύ μεγαλύτερη η ικανοποίηση με πολύ πιο οικονομικό τρόπο.
Τι φέρνει στα οικονομικά το 2013; Το 2013 θέλει δράση! Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να το βάλεις κάτω με τις δύσκολες όψεις (εξάλλου υπάρχουν και αρκετές πολύ καλές, που θα σε βγάλουν από τη δύσκολη θέση, αν έχεις χρέη, και θα συνεισφέρουν στο εισόδημά σου). Τα εμπόδια σου στέλνουν το μήνυμα να γίνεις δραστήριος και να εκμεταλλευτείς με κάθε τρόπο τις ικανότητές σου.
Οι «καλοί» μήνες: Απρίλιος, Αύγουστος (και καλός και δύσκολος), Σεπτέμβριος και Δεκέμβριος, μέχρι τις 25.
Οι μήνες που χρειάζονται προσοχή: Ο Μάρτιος έχει δυσκολίες, το ίδιο και ο Ιούλιος (αν και με σημαντικές θετικές εκλάμψεις). Τον Οκτώβριο η έκλειψη μπορεί να σε ετοιμάζει για ένα μεγάλο βήμα (ίσως δύσκολο).


Σου άρεσε;

Σχολίασε