Αυτή είναι η αληθινή κι ευτυχισμένη ζωή της Μαχιντεβράν | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

Αυτή είναι η αληθινή κι ευτυχισμένη ζωή της Μαχιντεβράν

Αυτή είναι η αληθινή κι ευτυχισμένη ζωή της ΜαχιντεβράνΠώς είναι η ζωή της έρμης της Μαχιντεβράν στον Σουλειμάν τον Μεγαλοπρεπή, όπου βιώνει την απόλυτη ερωτική απογοήτευση από το «φτύσιμο» του σουλτάνου; Ε καμία σχέση με την πραγματικότητα, αφού η ηθοποιός ζει την απόλυτη ευτυχία στο πλευρό ισχυρού Τούρκου επιχειρηματία. Τα ερωτικά της Leved Beziroglou ουδεμία...
σχέση έχουν με αυτά της Μαχιντεβράν και όπως διαβάζουμε στο Ciao, η ηθοποιός αν και πέρασε μία δύσκολη περίοδος μετά το διαζύγιο της, πλέον βρίσκεται στην καλύτερη της φάση.
Ωστόσο, αν και είναι από τις πιο διάσημες και αγαπητές ηθοποιούς της γειτονικής χώρας, κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και οι δημόσιες εμφανίσεις με τον αγαπημένο της είναι μετρημένες στα χέρια. Εξάλλου, η περίοδος τους διαζυγίου της ήταν πολύ δύσκολη και η τηλεοπτική Μαχιντεβράν τότε είχε επιστρέψει ακόμη και στο πατρικό της σπίτι.
Η συμμετοχή της στον Σουλεϊμάν εκτόξευσε τις μετοχές της, ενώ πριν ασχοληθεί με την υποκριτική για λίγο καιρό παρουσίαζε ειδήσεις. Όπως και η Χουρέμ έτσι και η Μαχιντεβράν είναι μισή Γερμανίδα και μισή Τουρκάλα ενώ εκτός πλατό είναι στενή φίλη με την «οχτρό» της.


Σου άρεσε;

Σχολίασε