Αρετή Κοσμίδου: Το μήνυμά της για την πρόκριση της Μαρίας Έλενας Κυριάκου στον τελικό της Εurovision | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

Αρετή Κοσμίδου: Το μήνυμά της για την πρόκριση της Μαρίας Έλενας Κυριάκου στον τελικό της Εurovision

Πριν από ένα χρόνο περίπου βρέθηκαν στον τελικό του ελληνικού The Voice και σήμερα φαίνεται ότι διατηρούν άψογες σχέσεις. Ο λόγος για την Αρετή Κοσμίδου και την Μαρία Έλενα Κυριακού.

Μετά το τέλος του πρώτου ημιτελικού της Eurovision 2015 και την εξαιρετική εμφάνιση της Μαρίας Έλενας Κυριακού, την Τρίτη 20 Μαϊου, που ερμήνευσε «One Last Breath» η πρώην συμπαίκτριά της από το The Voice, Αρετή Κοσμίδου, της έστειλε τα συγχαρητήριά
της μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσιοποιώντας το εξής μήνυμα: «F****** godess», που το συνόδευαν πολλές καρδούλες.

Οι δύο τραγουδίστριες και πρώην συμπαίκτριες διατηρούν καλές και φιλικές σχέσεις και άλλωστε αποδείχθηκε και χθες το βράδυ, με την Αρετή Κοσμίδου να επικροτεί την προσπάθεια της Μαρίας Έλενας Κυριακού, για την εκπροσώπηση της Ελλάδας στον φετινό τελικό διαγωνισμό της Eurovision, που θα διεξαχθεί στις 23 Μαίου, στη Βιέννη.

Αρετή Κοσμίδου: Το μήνυμά της για την πρόκριση της Μαρίας Έλενας Κυριάκου στον τελικό της Εurovision


Σου άρεσε;

Σχολίασε

:ambivalent:
:angry:
:confused:
:content:
:cool:
:crazy:
:cry:
:embarrassed:
:footinmouth:
:frown:
:gasp:
:grin:
:heart:
:hearteyes:
:innocent:
:kiss:
:laughing:
:minifrown:
:minismile:
:moneymouth:
:naughty:
:nerd:
:notamused:
:sarcastic:
:sealed:
:sick:
:slant:
:smile:
:thumbsdown:
:thumbsup:
:wink:
:yuck:
:yum: