Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα - Στο μηδέν η διαφορά Μάρκου με Λιάγκα και Σκορδά | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα - Στο μηδέν η διαφορά Μάρκου με Λιάγκα και Σκορδά

Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα - Στο μηδέν η διαφορά Μάρκου με Λιάγκα και ΣκορδάΚι αν σκεφτούμε ότι το MEGA Με Μία έχει στα ποσοστά του ένα 15-20λεπτο από τη μία παρά τέταρτο που παίζει μόνο του και προσμετράται τότε είναι πιθανό να είναι πολύ μικρότερη η διαφορά. Ή και όχι...

Στην κόψη του ξυραφιού από την 5η κιόλας μέρα βρίσκεται η μεγάλη μάχη των δύο πρωινάδικων με τον Μάρκο Σεφερλή να παίρνει άλλη μια νίκη, αυτή τη φορά όμως με διαφορά μηδενική και πολλά ερωτήματα να εγείρονται...
Λόγος ανησυχίας όμως δεν υπάρχει όσο κάνει τέτοιο πάρτι στα νεανικά κοινά. Έτοιμοι να δουν πάλι πρωτιά Γιώργος Λιάγκας και Φαίη Σκορδά μετά από μια πολύ δύσκολη εβδομάδα.
Τις τρεις πρώτες μέρες ο Μάρκος είχε διαφορές όχι απλώς ασφαλείας, αλλά τεράστιες. Την Πέμπτη η διαφορά έπεσε στις 2 περίπου μονάδες, όμως το MEGA Με Μία είχε πάρει φαλάγγι στα νεανικά. 
Η Παρασκευή έμελλε να είναι η πρώτη φορά που τα δύο πρωινά δεν είχαν επί της ουσίας καμία διαφορά.
Ο Μάρκος Σεφερλής έμεινε σταθερός στο 30,5% στο γενικό σύνολο ενώ έφτασε στο 38,1% στο 15-44 και μάλλον το χθεσινό «μπούκωμα» με τα σκυλιά και τη συμπαθητική γιαγιά που έκανε κοιλιά η εκπομπή είχαν μεγάλη συμμετοχή σε αυτό. 
Από την άλλη το δίδυμο Λιάγκα-Σκορδά και η ομάδα τους χαμογέλασαν ξανά με αυτό το 29,7% στο δυναμικό κοινό, ενώ το 25% στην ειδική κατηγορία δεν ήταν αρκετό για να τους χαλάσει το χαμόγελο. 
Κι αν σκεφτούμε ότι το MEGA Με Μία έχει στα ποσοστά του ένα 15-20λεπτο που παίζει μόνο του και προσμετράται τότε είναι πιθανό αυτό το +0,8 να είναι πολύ μικρότερο και ίσως και να φέρνει το MEGA δεύτερο. 
Το 15-44 πάντως δείχνει να έχει ταχθεί με τον Μάρκο Σεφερλή και σίγουρα αυτό είναι λόγος για να πεις ότι μπορεί να αισιοδοξεί ο παρουσιαστής.


Σου άρεσε;

Σχολίασε