Και δεν της το ΄χαμε! Η Χριστίνα Πολίτη ανεβάζει τη θερμοκρασία! Η ΣΕΞΙ πόζα της με μαγιό σε πισίνα ξενοδοχείου!(PHOTO) | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

Και δεν της το ΄χαμε! Η Χριστίνα Πολίτη ανεβάζει τη θερμοκρασία! Η ΣΕΞΙ πόζα της με μαγιό σε πισίνα ξενοδοχείου!(PHOTO)

Και δεν της το ΄χαμε! Η Χριστίνα Πολίτη ανεβάζει τη θερμοκρασία! Η ΣΕΞΙ πόζα της με μαγιό σε πισίνα ξενοδοχείου!(PHOTO)Ναι μπορεί τελικά να κάνει κάτι στο Mega me Mia η Χριστίνα Πολίτη. Γιατί αν συνεχίσει να ποζάρει έτσι... κάποιος θα πάρει μάτι.
Βέβαια για να λέμε και την αλήθεια δεν είναι και ότι καλύτερο για θέαμα για όσους έχουν συνηθίσει ανάλογες εικόνες απο μικρότερες ή ακόμη και κορμάρες.
Κι αυτό διότι η συγκεκριμένη είναι μπαμπάτσικη. Αλλά ποιος νοιάζεται;
Όπως και να χει υπάρχει κοινό-όπως για παράδειγμα ο Αρναούτογλου- που την θέλουν την γυναίκα με κιλά για να έχουν να πιάνουν.
Και πολύ καλά κάνουν λέμε. Μεταξύ μας τώρα...πιο ενδιαφέρον είναι αυτό το θέαμα από εκείνο που βλέπουμε κάθε πρωί απο τη συγκεκριμένη που μοιάζει παγωμένη ή με μένομ ο πρόβλημα στον αυχένα. Ψύξη λέμε.
Δείτε τη κοσμικιά να ποζάρει όλο νάζι με μαγιό απολαμβάνοντας το μπάνιο που αλλού σε πισίνα πολυτελέστατου ξενοδοχείου στο Καβούρι.

nassoblog



Σου άρεσε;

Σχολίασε