Κεμπάπ από την Λιβαδειά! | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

Κεμπάπ από την Λιβαδειά!

Κεμπάπ από την Λιβαδειά!


Όχι μόνο σουβλάκια...


Υλικά
  • 1/2 κιλό αρνίσιο κιμά (περασμένο 2 φορές από την μηχανή)
  • 1/2 κιλό μοσχαρίσιο κιμά (περασμένο 2 φορές από την μηχανή)
  • 1 αυγό
  • 1 κσ γιαούρτι
  • 5 φέτες ψωμί, μουλιασμένο και στραγγισμένο πολύ καλά
  • 2 κρεμμύδια τριμμένα στον τρίφτη και στραγγισμένα πολύ καλά
  • 1 κσ ρίγανη
  • 1 κσ θυμάρι ξερό
  • 3 κσ ελαιόλαδο
  • 1/2 κγ κύμινο (1 κγ αν το θέλετε πιο spicy)
  • 1/4 κγ πάπρικα
  • Αλάτι και πιπέρι
Εκτέλεση
  • Ανακατεύουμε όλα τα υλικά πολύ καλά
  • Σκεπάζουμε με μεμβράνη και βάζουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 1 ώρα
  • Φτιάχνουμε τα κεμπάπ μας
  • Ψήνουμε στο γκριλ για 5 λεπτά από κάθε πλευρά.
Καλή όρεξη!

Σου άρεσε;

Σχολίασε