Η Καναλάρχισσα θέλει να γίνει η νέα Μενεγάκη με την εγκυμοσύνη; | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

Η Καναλάρχισσα θέλει να γίνει η νέα Μενεγάκη με την εγκυμοσύνη;

Τι ενώνει τη Μαρία Ηλιάκη και την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου; 

Το γεγονός ότι δεν ήθελαν να είναι δεύτερες στην πόλη, αλλά πρώτες στο χωριό, χωρίς όμως να έχουν την ικανότητα για κάτι τέτοιο. Α, ναι και τα χαμηλά νούμερα. 

Κι αν η πρώτη μπορεί να φέρει ως δικαιολογία την αλλαγή τηλεοπτικής στέγης, η οποία δεν είχε ποτέ της τα νούμερα που έβλεπε με το Δέστε Τους η Μαρία, η δεύτερη δεν έχει καμία δικαιολογία...
Σαν τους προπονητές που ξεκινούν από βοηθοί και μετά γίνονται head coach, η Κωνσταντίνα πέρασε την περίοδο επώασης στο πρωινό του Σαββατοκύριακου δίπλα σε Γερμανού, εξισώθηκε με την Καραβάτου και τελικά την έστειλε για να πάρει μόνη το πηδάλιο. Και το καράβι έχει πέσει σε βράχια και προσπαθεί να το βγάλει από εκεί.

Και αφού βλέπει ότι τίποτα δεν τραβάει προσπαθεί να πάρει λίγη από την αύρα αυτής με την οποία την συγκρίνουν και την οποία η ίδια θέλει να μιμηθεί όσο τίποτα άλλο. Αυτή που πέρσι έκαναν μαζί διακοπές στις Μαλδίβες και τώρα έχουν σχέσεις τυπικές. Την Ελένη Μενεγάκη. 

Κάτι οι συνεργάτες της που τους φέρνει καλεσμένους κάθε βδομάδα στην εκπομπή, κάτι οι αναφορές σε αυτή, είναι αντιληπτό ότι πάει να στηριχθεί πάνω της. Σήμερα μάλιστα εξέφρασε την άποψη να έχει και κάτι άλλο κοινό εκτός από αυτά. 

Την εγκυμοσύνη. Το είπε μεν για την Ελιάννα Χρυσικοπούλου που της έλεγε ότι της κάνουν τα χατίρια λόγω εγκυμοσύνης, αλλά το εννοούσε αλλιώς.

Το σχέδιο παλιό πλέον και γνωστό. Μια εγκυμοσύνη ανεβάζει τα νούμερα. Το έκανε η Ελένη στο παρελθόν, το έχει κάνει δύο χρόνια η Φαίη Σκορδά. Δε λέμε ότι γκαστρώθηκαν επίτηδες. Λέμε ότι εκμεταλλεύτηκαν και πούλησαν σωστά το γεγονός έμειναν έγκυοι. 

Η Κωνσταντίνα βλέπει ότι αυτή θα είναι η μόνη της ελπίδα για να σώσει το ναυάγιο. Αλλά προς το παρόν, ελεύθερη ούσα εδώ και χρόνια απ΄όσο γνωρίζουμε, δεν φαίνεται εφικτό κάτι τέτοιο. Χωρίς δεκάρα πως θα παντρευτούμε Μανωλιό μου;


Σου άρεσε;

Σχολίασε