Κέιτ Χάντσον-Γκόλντι Χον: Νέες φωτογραφίες από τη Σκιάθο να κάνουν sup και βόλτες με το σκάφος! | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

Κέιτ Χάντσον-Γκόλντι Χον: Νέες φωτογραφίες από τη Σκιάθο να κάνουν sup και βόλτες με το σκάφος!

Κέιτ Χάντσον-Γκόλντι Χον: Νέες φωτογραφίες από τη Σκιάθο να κάνουν sup και βόλτες με το σκάφος!Μαμά και κόρη απολαμβάνουν στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς απολαμβάνοντας τον «ελληνικό» ήλιο και τα κρυστάλλινα νερά των Σποράδων.
Η λατρεία και η αγάπη της Γκόλντι Χον και του Κερτ Ράσελ για τη Σκιάθο έχει παρασύρει και την Κέιτ Χάντσον που τα τελευταία καλοκαίρια περνάει τις διακοπές της στο όμορφο νησί των Σποράδων.
Μαμά και κόρη ποζάρουν στα ελληνικά έντυπα να παραθερίζουν και να χαίρονται τον ήλιο και τις αμμουδερές παραλίες της Σκιάθου αλλά και να κάνουν θαλάσσια σπορ...
Στην παραλία Βρωμόλιμνο απαθανατίστηκε η Κέιτ Χάντσον από γνωστό περιοδικό  να κάνει sup με το γιο της και τον ανζέντη της, αλλά και την μητέρα της Γκόλντι Χον να χαίρεται βόλτες με το σκάφος στα υπέροχα νερά της Σκιάθου.
Άλλωστε η Κέιτ Χάντσον πολύ πριν την εντοπίσει ο φωτογραφικός φακός, ευγνώμων για την παραμονή της στο όμορφο νησί είχε δημοσιεύσει τις πρώτες φωτογραφίες της στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram απολαμβάνοντας ανέμελες καθημερινές σττιγμές.
kate-skiathos
kate-skiathos2
kate-skiathos3



Σου άρεσε;

Σχολίασε

:ambivalent:
:angry:
:confused:
:content:
:cool:
:crazy:
:cry:
:embarrassed:
:footinmouth:
:frown:
:gasp:
:grin:
:heart:
:hearteyes:
:innocent:
:kiss:
:laughing:
:minifrown:
:minismile:
:moneymouth:
:naughty:
:nerd:
:notamused:
:sarcastic:
:sealed:
:sick:
:slant:
:smile:
:thumbsdown:
:thumbsup:
:wink:
:yuck:
:yum: