Νίνα Λοτσάρη: Το μπικίνι που κόλασε τις παραλίες | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

Νίνα Λοτσάρη: Το μπικίνι που κόλασε τις παραλίες

Νίνα Λοτσάρη: Το μπικίνι που κόλασε τις παραλίες Μπορεί η Νίνα Λοτσάρη να είναι μητέρα δύο κοριτσιών, της 9χρονης Νεφέλης και της 3 ετών Ερωφίλης, αλλά η γνωστή performer, που πάντα περιποιείται τον εαυτό της, δεν παραλείπει να διατηρεί το σώμα της σε εξαιρετική φόρμα. 

Ο φακός του ΟΚ την εντόπισε το μεσημέρι της Πέμπτης 30 Απριλίου στον Αστέρα Βουλιαγμένης, όπου βρέθηκε με την Αλεξάνδρα Λοΐζου Σταθοκωστοπούλου. «Η Νίνα καθημερινά απολαμβάνει γεύσεις που της αρέσουν, αλλά σε σωστές ποσότητες...
Μπορεί να μην δοκιμάσει ένα ολόκληρο σουφλέ σοκολάτας, αλλά θα φάει δύο κουταλιές», εξηγεί φίλη της. «Προτιμά τα μικρά και ελαφριά γεύματα. Το κύριο γεύμα της περιλαμβάνει πολύ συχνά ψάρι και αρκετούς υδατάνθρακες

Η αγαπημένη της γυμναστική είναι το ποδήλατο, σε ένα απαιτητικό πρόγραμμα διαλειμματικής προπόνησης, 22 δευτερόλεπτα γρήγορα και 10 δευτερόλεπτα αργά, για περίπου 40 λεπτά. 

Επίσης, κάνει βάρη 3-4 φορές την εβδομάδα, για να διατηρεί τη γράμμωσή της και αερόβια γυμναστική, για να κρατάει υψηλά τον μεταβολισμό της».





Σου άρεσε;

Σχολίασε

:ambivalent:
:angry:
:confused:
:content:
:cool:
:crazy:
:cry:
:embarrassed:
:footinmouth:
:frown:
:gasp:
:grin:
:heart:
:hearteyes:
:innocent:
:kiss:
:laughing:
:minifrown:
:minismile:
:moneymouth:
:naughty:
:nerd:
:notamused:
:sarcastic:
:sealed:
:sick:
:slant:
:smile:
:thumbsdown:
:thumbsup:
:wink:
:yuck:
:yum: