Ολόσωμες φόρμες: 15 λόγοι που ήρθαν για να μείνουν στη ντουλάπα σου | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

Ολόσωμες φόρμες: 15 λόγοι που ήρθαν για να μείνουν στη ντουλάπα σου

Ολόσωμες φόρμες: 15 λόγοι που ήρθαν για να μείνουν στη ντουλάπα σουΑν σου ζητούσαν να διαλέξεις ένα κομμάτι της ντουλάπας σου για να το φοράς καθημερινά -εκτός από το αγαπημένο σου τζιν- μάλλον θα προτιμούσες την ολόσωμη φόρμα σου που είναι άνετη, μοντέρνα και σου δίνει λύση κάθε στιγμή.
Είναι ιδανική λύση για τα πρωινά που βιάζεσαι και δεν μπορείς να συνδυάσεις το σωστό μπλουζάκι με το σωστό παντελόνι, αλλά και για τις βραδινές εμφανίσεις σου που θέλεις να είσαι θηλυκή και κομψή.
Διάλεξε μία jumpsuit με χρώμα ή πρωτότυπα prints για πιο girly εμφανίσεις ή προτίμησε αφηρημέρα μοτίβα, λαχούρια ή λουλούδια για να πετύχεις τα πιο hot bohemian looks...
 Μπορείς να επιλέξεις μία σε στενή γραμμή, αν θέλεις να πετύχεις ένα sexy αποτέλεσμα ή μία σε πιο φαρδιά γραμμή, αν θέλεις να είσαι άνετη. 
Να θυμάσαι πως οι ολόσωμες φόρμες συνδυάζονται τόσο με φλατ πέδιλα, όσο και με πλατφόρμες, ενώ μπορείς να τις φορέσεις και με τις αγαπημένες εσπαντρίγιες σου.
Εμείς βάλαμε στη λίστα μας τις 15 πιο μοντέρνες και στιλάτες και σου δίνουμε τις καλύτερες ιδέες για τις εμφανίσεις σου. 




Σου άρεσε;

Σχολίασε

:ambivalent:
:angry:
:confused:
:content:
:cool:
:crazy:
:cry:
:embarrassed:
:footinmouth:
:frown:
:gasp:
:grin:
:heart:
:hearteyes:
:innocent:
:kiss:
:laughing:
:minifrown:
:minismile:
:moneymouth:
:naughty:
:nerd:
:notamused:
:sarcastic:
:sealed:
:sick:
:slant:
:smile:
:thumbsdown:
:thumbsup:
:wink:
:yuck:
:yum: