Ελένη Μενεγάκη: Το party γενεθλίων για τις κόρες της, οι καλεσμένοι και τα παραλειπόμενα Διαβάστε αναλυτικά! | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

Ελένη Μενεγάκη: Το party γενεθλίων για τις κόρες της, οι καλεσμένοι και τα παραλειπόμενα Διαβάστε αναλυτικά!

Η Ελένη Μενεγάκη εκτός από άψογη επαγγελματίας είναι και μία υπέροχη μαμά, γι’ αυτό και φροντίζει να μην λείπει τίποτα από τα τρία της παιδιά. 

Η Βαλέρια έγινε 7 χρόνων στις 28 Ιανουαρίου, ενώ η Λάουρα έκλεισε τη Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου τα 10 της χρόνια, όμως το περασμένο Σάββατο η ωραία Ελένη  διοργάνωσε το καθιερωμένο party για τις κόρες της στο ξενοδοχείο Semiramis στο Κεφαλάρι, από τις 12:00 μέχρι τις 16:00 το απόγευμα, όπως αναφέρει ρεπορτάζ του περιοδικού «ΟΚ!»...
Στο πλευρό της παρουσιάστριας βρισκόταν ο σύντροφός της Μάκης Παντζόπουλος, η μητέρα της Ζέτα και ο πατριός της Θοδωρής Μισόκαλος. «Ο Γρηγόρης ήταν ανιματέρ στο πάρτι, βούτηξε και το μικρόφωνο του μάγου. Γέλασαν όλα τα παιδάκια, κι εμείς οι μεγάλοι πάρα πολύ» αποκάλυψε η Ελένη μέσα από την εκπομπή της Δευτέρας. 

Φυσικά, η εγκυμονούσα παρουσιάστρια αναφερόταν στον πολύ καλό φίλο και συνεργάτη της Γρηγόρη Γκουντάρα, ο οποίος παραβρέθηκε στο party των γενεθλίων μαζί με τη σύζυγό του Νάταλι Κάκκαβα και τον γιο τους Οδυσσέα.

Εκεί, βρέθηκαν όμως και πολλοί ακόμη φίλοι της παρουσιάστριας μαζί με τα παιδιά τους που είχαν μπει στο αποκριάτικο κλίμα. 







Σου άρεσε;

Σχολίασε

:ambivalent:
:angry:
:confused:
:content:
:cool:
:crazy:
:cry:
:embarrassed:
:footinmouth:
:frown:
:gasp:
:grin:
:heart:
:hearteyes:
:innocent:
:kiss:
:laughing:
:minifrown:
:minismile:
:moneymouth:
:naughty:
:nerd:
:notamused:
:sarcastic:
:sealed:
:sick:
:slant:
:smile:
:thumbsdown:
:thumbsup:
:wink:
:yuck:
:yum: