Έξω φρενών ο αρραβωνιστικός της Πηλιχού | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

Έξω φρενών ο αρραβωνιστικός της Πηλιχού

Έξω φρενών ο αρραβωνιστικός της ΠηλιχούΗ Ιωάννα Πηλιχού αρραβωνιάστηκε και όλοι το μάθαμε από την αλλαγή στο status της στο Facebook. Η είδηση τώρα δεν είναι αυτή. 
Ειναι πως δόθηκε 'κίτρινη' συνέχεια που αφορούσε τον Μάκη Τσούφη, και πως ο ίδιος είναι έξαλλος με τους δημοσιογράφους που αναπαράγουν ανακριβείς ειδήσεις.
Μετά την αποκάλυψη του αρραβώνα, υπήρξαν δημοσιεύματα που ήθελαν τον Τσούφη  να ανακοινώνει στην πρώην σύζυγό του την επιθυμία του να χωρίσει, την ίδια στιγμή που εκείνη του ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της...
Το παιδί του μάλιστα, υποστήριζαν τα δημοσιεύματα που τον εκνεύρισαν, ήρθε στον κόσμο την ημέρα του αρραβώνα του με την Πηλιχού.
Ο ίδιος ξέσπασε στην προσωπική του σελίδα στο facebook γράφοντας: «Με λύπη μου διάβασα ένα απολύτως ανακριβές και πικρόχολο άρθρο που αναφέρεται στην πρώην σύζυγό μου την ημέρα της ανακοίνωσης του επίσημου αρραβώνα μου με τη σύντροφό μου, και ενώ το διαζύγιό μου είναι από καιρό σε εξέλιξη. 
Είναι σαφής η διάθεση της "δημοσιογράφου" να θίξει θέματα που ανήκουν στο παρελθόν "δηλητηριάζοντας" τη στιγμή και ελπίζοντας να δημιουργήσει εντυπώσεις. 
Μια φιλική συμβουλή: τα κίτρινα σχόλια και η δήθεν δημοσιογραφία δεν αφορούν κανέναν και κρατούν όσο τα "15 λεπτά δημοσιότητας" που επιχειρεί να υφαρπάξει η παγκοσμίως άγνωστη "δημοσιογράφος". Ας αποκτήσουν δική τους ζωή κάποιοι άνθρωποι»


Σου άρεσε;

Σχολίασε

:ambivalent:
:angry:
:confused:
:content:
:cool:
:crazy:
:cry:
:embarrassed:
:footinmouth:
:frown:
:gasp:
:grin:
:heart:
:hearteyes:
:innocent:
:kiss:
:laughing:
:minifrown:
:minismile:
:moneymouth:
:naughty:
:nerd:
:notamused:
:sarcastic:
:sealed:
:sick:
:slant:
:smile:
:thumbsdown:
:thumbsup:
:wink:
:yuck:
:yum: