Για τα μάτια σου μόνο: Τα γυαλιά ηλίου που να αγοράσουμε θέλουμε τώρα! | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

Για τα μάτια σου μόνο: Τα γυαλιά ηλίου που να αγοράσουμε θέλουμε τώρα!

Γυαλιά ηλίου
Μπορεί να βρισκόμαστε ακόμα στις πρώτες μέρες του Φεβρουαρίου, αυτό όμως δεν σημαίνει απαραίτητα πως δεν απολαμβάνουμε ηλιόλουστα πρωινά και μεσημέρια. 

Έτσι, είναι αρκετά δύσκολο να αποχωριστούμε τα γυαλιά ηλίου μας ακόμα και τις πιο κρύες μέρες του χειμώνα.
Ξέρεις όμως σίγουρα, ποιο σχήμα γυαλιών ταιριάζει στο πρόσωπό σου; Την τελευταία φορά που ήσουν σε κατάστημα οπτικών αποφάσισες να διαλέξεις κάτι κλασικό σε μαύρο χρώμα, για να είσαι σίγουρη πως μπορείς να το φοράς συνέχεια...
Τι θα έλεγες αυτή τη φορά να επιλέξεις ένα πιο μοντέρνο σχέδιο που θα κολακεύει το πρόσωπό σου και θα αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά σου;
Αν έχεις πρόσωπο με γωνίες προτίμησε στρογγυλά γυαλιά ηλίου με χρώμα ή κάποιο μοτίβο, για να είσαι συνεχώς στιλάτη. Αν έχεις πρόσωπο σε σχήμα καρδιάς με πιο στενό πηγούνι διάλεξε ένα ζευγάρι cat-eye, ενώ αν ανήκεις στην πιο κλασική κατηγορία με οβάλ σχήμα μπορείς να φορέσεις σχεδόν τα πάντα.
Το πιο σημαντικό είναι να μην ξεχνάς πως ένα ζευγάρι γυαλιών ηλίου μπορεί να δίνει στιλ στις καθημερινές εμφανίσεις σου, παράλληλα όμως σε προστατεύει και από την ηλιακή ακτινοβολία.
Πάρε ιδέες από τη δική μας λίστα και ανακάλυψε το ζευγάρι που σου ταιριάζει. Θυμήσου πως αυτή τη σεζόν είναι hot τα retro γυαλιά ηλίου και τα πιο γεωμετρικά, όπως και τα ζευγάρια που έχουν έμπνευση από τα 70’s.




Σου άρεσε;

Σχολίασε

:ambivalent:
:angry:
:confused:
:content:
:cool:
:crazy:
:cry:
:embarrassed:
:footinmouth:
:frown:
:gasp:
:grin:
:heart:
:hearteyes:
:innocent:
:kiss:
:laughing:
:minifrown:
:minismile:
:moneymouth:
:naughty:
:nerd:
:notamused:
:sarcastic:
:sealed:
:sick:
:slant:
:smile:
:thumbsdown:
:thumbsup:
:wink:
:yuck:
:yum: