Αυτοί είναι οι 11 λόγοι που είναι υπέροχο να βγαίνεις με έναν αγόρι… που έχει κοιλίτσα! | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

Αυτοί είναι οι 11 λόγοι που είναι υπέροχο να βγαίνεις με έναν αγόρι… που έχει κοιλίτσα!

Η έννοια του «ωραίου» είναι σχετική και οι μεταβολές που επιδέχεται ανά τους αιώνες είναι τρομακτικά μεγάλες. 

Αυτό, φυσικά, έχει προέκταση και στα πρότυπα ομορφιάς, είτε αντρικά, είτε γυναικεία.

Στην πραγματικότητα όμως και σύμφωνα με το cosmopolitan.gr ,δεν υπάρχει όμορφο και άσχημο. Η αξία και νόημα που αποκτά κάθε τι εξαρτάται από το ζευγάρι ματιών που το παρατηρεί...

Δεν ξέρουμε ποιος είναι ο τύπος άντρα που σου αρέσει και δεν είμαστε εδώ για να σου αλλάξουμε γνώμη ή να σε πείσουμε τι σχετικά με το τι θα θεωρείς ωραίο. 

Αυτό το άρθρο γράφεται με σκωπτική διάθεση, για να σου δείξει όλα τα ωραία που συμβαίνουν όταν το αγόρι που έχεις δίπλα σου έχει κοιλίτσα. 
1. Υπάρχουν μερικοί άνθρωποι που στη λίστα με τα πράγματα που τους κάνουν ευτυχισμένους είναι να φροντίζουν τους άλλους. Αν είσαι από αυτούς, βρήκες τον άνθρωπο σου. Ειδικά όταν θα του μαγειρεύεις. 

2. Μάλιστα, δεν είναι απίθανο, να σου μαγειρεύει κι εκείνος. Και μάντεψε. Θα έχει παραπάνω από μία σπεσιαλιτέ. 

3. Όπως και να 'χει, ετοιμάσου για ατελείωτες και απέραντα απολαυστικές ώρες στον καναπέ βλέποντας σειρές και τρώγοντας πάρα πολύ λαχταριστά πράγματα. 

4. Είναι πολύ πιθανό να ξέρει να κάνει τέτοια αστεία. 

5. Αν έχει μακριά και πλούσια γένια, είναι πολύ πιθανό να μοιάζει με ξυλοκόπο. Mμμμ. Σέξι.


6. Συνήθως, είναι πιο ευαίσθητος όταν το θέμα συζήτησης αφορά τα κιλά. Ξέρει πως να σου μιλήσει για να σε κάνει να αισθανθείς τέλεια με το σώμα σου ή απλά να μη σε νοιάζουν τα δικά σου έξτρα κιλά στην κοιλίτσα, πράγμα που τον κάνει απλά υπέροχο. 

7. Θυμάσαι ποια ήταν η τελευταία φορά που ξύπνησες κι ένιωθες φοβερά ανάλαφρη; Ένα από τα πρώτα και βασικά πλεονεκτήματα όταν ο φίλος σου έχει κοιλίτσα είναι ότι καθημερινά σου δίνει αυτή την ανεπανάληπτη αίσθηση επειδή πιθανότατα αισθάνεσαι μικροσκοπική μπροστά του. 

8. Και αν θέλεις να μιλήσουμε και με όρους άνεσης, είναι ένα τρίτο μαξιλάρι στον καναπέ ή στο κρεβάτι, αφού μοιάζει σαν να ξαπλώνεις πάνω σε αφράτα σύννεφα. 

9. Ακριβώς γι' αυτό το λόγο μπορείς όντως να κοιμηθείς πάνω στο στήθος του και να νιώθεις πολύ άνετα. 

10.Δεν έχει καμία σχέση με τους ματαιόδοξους νάρκισσους που το 80% της ζωής τους το περνάνε σηκώνοντας βάρη ή κάνοντας όργανα στο γυμναστήριο και το βράδυ, δεν ξαπλώνουν αν δεν πιουν πρωτεΐνη. 

11. Αν ασπάζεσαι την αγάπη της Κάρα Ντελεβίν για το μπέικον και τις τηγανιτές πατάτες, πιθανότατα σε εκείνον θα βρεις έναν συνοδοιπόρο.


Σου άρεσε;

Σχολίασε

:ambivalent:
:angry:
:confused:
:content:
:cool:
:crazy:
:cry:
:embarrassed:
:footinmouth:
:frown:
:gasp:
:grin:
:heart:
:hearteyes:
:innocent:
:kiss:
:laughing:
:minifrown:
:minismile:
:moneymouth:
:naughty:
:nerd:
:notamused:
:sarcastic:
:sealed:
:sick:
:slant:
:smile:
:thumbsdown:
:thumbsup:
:wink:
:yuck:
:yum: