Ο γόης Κενάν «γαμπρός» στην Αθήνα! | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

Ο γόης Κενάν «γαμπρός» στην Αθήνα!

Είναι λάτρης της Ελλάδας, αφού εκτός από... γείτονας, έχει καταφέρει να αποκτήσει μεγάλο -γυναικείο- φαν κλαμπ λόγω της ιδιότητάς του. 
Ο γοητευτικός Τούρκος ηθοποιός Μπουράκ Χακί, που ενσάρκωσε τον Κενάν στην τηλεοπτική σειρά «Κισμέτ», θα έρθει τις προσεχείς μέρες στη χώρα μας όχι με τον τίτλο του σταρ της TV, αλλά με εκείνον του μοντέλου...
Και αυτό γιατί θα είναι ο λαμπερός guest star του Νίκου Αποστολόπουλου και θα περπατήσει στην πασαρέλα σαν άλλος γαμπρός (!) φορώντας κοστούμια του Ελληνα σχεδιαστή, σε γαμήλιο fashion show που θα γίνει σε εκθεσιακό χώρο στην Παιανία.










«Εχει φορέσει πολλές φορές ρούχα μου, αλλά τώρα θα είναι επίτιμος καλεσμένος μου τόσο στην επίδειξη όσο και στα εγκαίνια του καταστήματός μου, που θα γίνουν σε μία εβδομάδα στο Κολωνάκι» λέει στην«Espresso» ο Αποστολόπουλος.
Ο ίδιος μάς αποκαλύπτει τις... απαιτήσεις του όμορφου Τούρκου, που ξεκίνησε την καριέρα του ως μοντέλο, αλλά στη συνέχεια τον κέρδισε η τηλεόραση: «Είναι πολύ χαρούμενος που έρχεται στην Αθήνα. 
Θα παραβρεθεί σε διάφορες εκδηλώσεις, ωστόσο μου ζήτησε να πάμε στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο Αντώνης Ρέμος, αφού του αρέσει πολύ ως τραγουδιστής».
Οσο για τη δημιουργία που θα παρουσιάσει στο catwalk ο Μπουράκ; «Το κοστούμι που θα φορέσει θα είναι μπλε. Μάλιστα, στην ίδια επίδειξη θα κάνει εμφάνιση και ο Τάκης Ζαχαράτος φορώντας κι αυτός το ίδιο χρώμα κοστούμι» τονίζει ο Νίκος Αποστολόπουλος.
Fashion show

Ο Χακί θα έρθει μεθαύριο στην Αθήνα, ενώ ήταν εξαρχής θετικός στην πρόταση που του έκανε ο Ελληνας σχεδιαστής, να πάρει μέρος στο fashion show. 
Εκτός από το «Κισμέτ», το οποίο είδαμε μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1, ο μελαχρινός Μπουράκ με τα μπλε μάτια έχει πρωταγωνιστήσει και σε άλλες τουρκικές σαπουνόπερες, όπως οι «Κρυμμένες αλήθειες», η οποία είχε προβληθεί στο Mega.


Σου άρεσε;

Σχολίασε

:ambivalent:
:angry:
:confused:
:content:
:cool:
:crazy:
:cry:
:embarrassed:
:footinmouth:
:frown:
:gasp:
:grin:
:heart:
:hearteyes:
:innocent:
:kiss:
:laughing:
:minifrown:
:minismile:
:moneymouth:
:naughty:
:nerd:
:notamused:
:sarcastic:
:sealed:
:sick:
:slant:
:smile:
:thumbsdown:
:thumbsup:
:wink:
:yuck:
:yum: