Η δημοσιότητα της Τζούλιας Νόβα κινητοποίησε την Τσαβαλιά - Γιατί έκανε παράπονα; | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

Η δημοσιότητα της Τζούλιας Νόβα κινητοποίησε την Τσαβαλιά - Γιατί έκανε παράπονα;

Η δημοσιότητα της Τζούλιας Νόβα κινητοποίησε την Τσαβαλιά - Γιατί έκανε παράπονα;Η Έλενα Τσαβαλιά όταν πληροφορήθηκε για την εξέλιξη άρχισε να κάνει παράπονα στην παραγωγή πρώτα με ήπιο τόνο εν είδει ακκισμού και μετά με πιο έντονο ύφος.

Από τη μέρα που ξεκίνησε το MEGA Με Μία πολλοί άρχισαν να ασχολούνται και να αναζητούν τι εστί Τζούλια Νόβα...
Στο πρόσωπο της 23χρονης είδαν ένα νέο φιντάνι που θα μπορούσαν πάνω του να πατήσουν και να κάνουν νούμερα, είτε τηλεοπτικά είτε διαδικτυακά.
Αυτή η υπέρμετρη και ανούσια δημοσιότητα που δόθηκε στη Τζούλια και την οποία ο ίδιος ο Μάρκος Σεφερλής θέλησε να εκμεταλλευτεί στην εκπομπή δεν έκατσε τόσο καλά στην Έλενα Τσαβαλιά.
Σύμφωνα με το ένθετο Secret των Παραπολιτικών, το MEGA σκεφτόταν να εισάγει ένα ένθετο καιρού το οποίο θα παρουσίαζε η Τζούλια με έναν τρόπο που θα θύμιζε Πετρούλα και να έχει πιο ενεργό ρόλο η «Δούκισσα» στη μόδα. 
Μάλιστα είχε γίνει πρόταση στο Μάρκο Σεφερλή για κάτι τέτοιο και εκείνος βλέποντας ότι η εκπομπή έχει βαλτώσει και τα νούμερα πέφτουν είπε το ναι.
Η Έλενα Τσαβαλιά όταν πληροφορήθηκε για την εξέλιξη δεν το είδε και πολύ καλά και άρχισε να κάνει παράπονα στα άτομα της παραγωγής πρώτα με ήπιο τόνο εν είδει ακκισμού και μετά με πιο έντονο ύφος, χωρίς να γνωρίζει ότι ο σύζυγος της είχε δώσει το ΟΚ. 
Η αντίδραση της κυρίας Τσαβαλιά μπορεί να έχει κίνητρο είτε να μην μειωθεί ο δικός της ρόλος που βρίσκεται στη στη μαγειρική και τη μόδα ως επί το πλείστον, είτε να αποφύγει η εκπομπή να γίνει ένα σεξιστικό πρόγραμμα, αφού είναι κοινό μυστικό ότι η Τζούλια δεν θα ήταν ντυμένη καλόγρια όσο θα έλεγε τον καιρό...


Σου άρεσε;

Σχολίασε