Τι χρειαζόμαστε:
4 κ.σ (κοφτές) αλεύρι
4 κ.σ (κοφτές) ζάχαρη
2 κ.σ (κοφτές) κακάο
2-3 κ.σ σπορέλαιο
2-3 κ.σ νερό
λίγο αλάτι
Πώς το κάνουμε:
Βάζετε σε μια κούπα το αλεύρι, τη ζάχαρη, το κακάο και το αλάτι.
Προσθέτετε το λάδι και το νερό και ανακατεύετε καλά με ένα πιρούνι μέχρι να πάρετε ένα μίγμα σφιχτό μεν αλλά που να μπορεί να "δουλευτεί".
Ιδανικά μεταφέρετε το μίγμα σε πυρίμαχο ατομικό μπολ (αυτά για το σουφλέ) και ψήνετε στο φούρνο μικροκυμάτων για 1,5 λεπτό μόνο.
Πηγή: http://www.kamikaze.gr