Παράσχος-Κροκίδα: Μόνο εδώ. Άγνωστες λεπτομέρειες video και εικόνες από τον γάμο τους [φωτο+video] | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

Παράσχος-Κροκίδα: Μόνο εδώ. Άγνωστες λεπτομέρειες video και εικόνες από τον γάμο τους [φωτο+video]

Ήταν ένας παραμυθένιος γάμος. Μια ένωση…δυο παιδιών που τα έχω καιρό τώρα μέσα στην καρδιά μου. 
Άλλωστε έχω γράψει και στο παρελθόν για την σχέση μου μαζί τους… οπότε ας μην επανέλθω και κάποιοι με χαρακτηρίσουν μελοδραματικό.

Το μόνο που θέλω να ευχηθώ είναι να ζήσουν να ευτυχήσουν και να γουστάρουν κάθε στιγμή «το μαζί». Τόσο για την Χρύσα αλλά και τον Γιώργο ο έρωτάς ήταν κατακούτελος...
Και το ζευγάρι από μόνο του συνιστά την εξαίρεση στον κανόνα που θέλει τους ανθρώπους να μην παντρεύονται ποτέ την καψούρα της ζωής τους.

Αυτοί οι δυο δεν είναι απλά καψουράκια. Είναι τρελοί ο ένας για τον άλλον.

Το καταλαβαίνεις όταν τους μιλάς. Όταν τους ακούς.

Τα παιδιά παντρεύτηκαν παραδοσιακά στον τόπο του γαμπρού-έτσι ρε Βόρειε- χθές στις 18.00 στην εκκλησία της Αγίας Παρασκευής στον Ακροπόταμο Καβάλας. Προηγήθηκε ωστόσο τριήμερο γλέντι με την Χρύσα-ούσα Αθηναία- να ζεί για πρώτη φορά τις δικές μας παραδόσεις.

Την Πέμπτη από κοινού διοργάνωσαν μπάτσελορ στην Καβάλα με φίλες της νύφης και του γαμπρού αλλά και με σόγια.

Η Χρύσα είχε κοντά της πολλές φίλες-τον γκούφι- αλλά και συγγενείς. Ο Γιωργός συμμαθητές του από το σχολείο αλλά και κολλητούς φίλους από το χωριό.

Την επομένη ξεκίνησε το τελετουργικό με το σοί του γαμπρού να πηγαίνει στο ξενοδοχείο όπου και είχε καταλύσει η νύφη το νυφικό. Η νύφη σύμφωνα με την παράδοση τους κέρασε γλυκά και ποτά και κατόπιν η κουμπάρα με το σοϊ της νύφης μετέφερε το γαμπριάτικο κοστούμι στον Γιώργο. Όλη την ημέρα διασκέδαζαν χόρευαν γλεντούσαν με την ψυχή τους.

Χθές μετά το μυστήριο το ζευγάρι με τους καλεσμένους του γλέντησε σε ξενοδοχείο της πόλης. Περισσότερα από 400 άτομα έδωσαν το παρόν. Η πιο συγκινητική στιγμή για τον πατέρα της νύφης; Το τραγούδι που χόρεψαν και τραγούδησαν μαζί.

Το διαχρονικο «θα προχωράμε μαζί» του Αντώνη Βαρδή και της Χριστίνας Μαραγκόζη.

Η πιο τρελή στιγμή; Το χορευτικό του Μάρκου Σεφερλή με τον θείο του γαμπρού που έκανε όλο τον κόσμο να κλάψει από τα γέλια.

Μάγκας ο Μάρκος!

Να ζήσετε φιλαράκια μου… μέσα από την ψυχή μου!





blogs.gossip-tv.gr


Σου άρεσε;

Σχολίασε