Sex και σχέσεις: Είσαι μόνη; 5 πραγματα που πρέπει να κάνεις το καλοκαίρι | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

Sex και σχέσεις: Είσαι μόνη; 5 πραγματα που πρέπει να κάνεις το καλοκαίρι

Sex και σχέσεις: Είσαι μόνη; 5 πραγματα που πρέπει να κάνεις το καλοκαίριΕίσαι μόνη τους τελευταίους μήνες ή λίγο πριν το καλοκαίρι χώρισες με τον σύντροφό σου; Δεν έγινε και τίποτα! Ούτε η πρώτη είσαι, ούτε η τελευταία. 
Η θάλασσα, ο ήλιος, τα μπαράκια, οι νέες γνωριμίες και οι… χαλαροί ρυθμοί του καλοκαιριού θα σε κάνουν να ξεχαστείς και να περάσεις υπέροχα τις καυτές ημέρες!
Είναι η καλύτερη εποχή για να κάνεις τρέλες με τις φίλες σου και να περάσεις καλά με τον εαυτό σου και γιατί όχι, να ερωτευτεί ξανά! 
Διάβασε 5 πράγματα που πρέπει να κάνεις αυτό το καλοκαίρι!
Αγόρασε ένα νέο μπικίνι
Μπορεί να έχεις πολλά μπικίνι, αλλά για ένα καινούριο δεν λέμε ποτέ όχι...
Διάλλεξε ένα που θα σου τονίζει τις αναλογίες σου και νιώσε αυτοπεποίθηση. Τόλμησε λίγο παραπάνω αυτή τη χρονιά στο χρώμα και στο σχέδιο και βγες στην παραλια!
Πήγαινε σε ένα μπαρ μόνη
Οι επιλογές είναι πολλές. Μην το σκέφτεσαι πολύ! Πήγαινε σε ένα καλοκαιρινό μπαρ μόνη σου και απόλαυσε το ποτό σου κάτω από το φως των αστεριών. Χαλάρωσε και αμέσως θα νιώσεις καλύτερα. Παίξε με το βλέμμα σου, χόρεψε στους ρυθμούς του Dj και άσε την νύχτα να σε οδηγήσει…
Κάνε κάτι απρόβλεπτο
Πες ναι σε μια αυθόρμητη περιπέτεια, σε ένα ξαφνικό ταξίδι, σε μια πρόταση. Απέφυγε τα συνηθισμένα και την καθημερινότητα σου και κάνε πράγματα που δεν είχε κάνει στο παρελθόν ή είχε καιρό να τα κάνεις. Το απρόβλεπτο και το αναπάντεχο πολλές φορές οδηγούν σε ωραία μονοπάτια…
Μίλησε σε έναν όμορφο άγνωστο
Σου αρέσει και ντρέπεσαι να του μιλήσεις; Λάθος! Φλέρταρεάνε το πρώτο βήμα χωρίς καμία σκέψη. Θα τον ξαφνιάσεις ευχάριστα και θα τονώσεις την αυτοπεποίθηση σου. Τα υπόλοιπα θα είναι εύκολα να έρθουν!
Αλλαγές στην εμφάνισή σου
Είναι καλοκαιράκι, έχει ζέστη και τι καλύτερο από το να ανανεωθείς λίγο κόβοντας τα μαλλιά σου! Αν δεν είσαι των μεγάλων αλλαγών μπορείς έξυπνα με μια μικρή αλλαγή στο μήκος και στο χτένισμα να φαίνεσαι τελείως διαφορετική, αλλάζοντας την ψυχολογία και την εμφάνισή σου! Τόλμησε επίσης κάτι διαφορετικό στο μακιγιάζ και στις στιλιστικές σου επιλογές.
http://joytv.gr/


Σου άρεσε;

Σχολίασε