Κάτω Παρτάλι: ποιο το ανατρεπτικό τέλος της σειράς (!) | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

Κάτω Παρτάλι: ποιο το ανατρεπτικό τέλος της σειράς (!)

Φθάνει σιγά σιγά στο τέλος της -γι αυτήν τη σεζόν- η άκρως επιτυχημένη σειρά του MEGA, Κάτω Παρτάλι, με τα τελευταία γυρίσματα να έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί, ενώ σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δεδομένα, αναμένεται να συνεχιστεί με την έλευση του νέου έτους.
Το τέλος του «Κάτω Παρτάλι» αναμένεται να καθηλώσει τους θεατές, καθώς πρόκειται να λυθούν δεκάδες απορίες, που «γεννήθηκαν» ήδη από τα πρώτα επεισόδια της σειράς...
Όπως αποκάλυψε το MyTV, το οποίο μίλησε με τους πρωταγωνιστές της σειράς Κάτω Παρτάλι «Η Παναγιώταινα έχει καταλάβει ότι ο Κωνσταντίνος έχει αρχίσει να ψάχνει, όμως δεν ξέρει ότι είδε τον άντρα της. 

Εκείνη φοβάται ότι είδε το πτώμα, αλλά συζητάει με τον Διαμαντή, ο οποίος την καθησυχάζει και αναλαμβάνει να διευθετήσει το θέμα. Ο Κωνσταντίνος πάλι, κρατάει κλειστά τα χαρτιά του, ενώ τώρα που ξέρει το μυστικό πρέπει να μιλήσει και με τον ντετέκτιβ, τον Θανάση». Όσον αφορά τη σχέση της με τον Διαμαντή, η ηθοποιός αναφέρει: «Η Παναγιώταινα νομίζει πως είναι η μοναδική του ερωμένη. 

Κάποια στιγμή, η Μοσχούλα τους ακούει να λένε ερωτικά λόγια ο ένας στον άλλο, αλλά δεν προβαίνει στην αποκάλυψη». Τέλος, η ηθοποιός δίνει και μερικά στοιχεία αναφορικά με το παρελθόν της Παναγιώταινας, αλλά και με το πιθανό της μέλλον: «Η Παναγιώταινα είναι γυναίκα του χωριού.

Το πιο λογικό είναι να παντρεύτηκε με συνοικέσιο τον Παναγιώτη, γιατί οι γυναίκες στα χωριά παντρευόντουσαν για να μη μένουν μόνες. Μακάρι να δοθούν κάποιες απαντήσεις στο τελευταίο επεισόδιο. Εγώ εύχομαι να είμαι και την επόμενη σεζόν… Τουλάχιστον μια φυλακή να την πάω».
Όσον αφορά στην απόλυτη προσωπικότητα του «Κάτω Παρτάλι«, Βίβιαν «Ο Στέφανος θεωρεί υπεύθυνη τη Βίβιαν για ό,τι του συνέβη. Αυτός, λοιπόν, έχοντας χάσει τα πάντα, μπαίνει στο κόλπο που τον βάζει ο συγκρατούμενός του (Γιώργος Κοψιδάς), να το παίξει νεκρός. Έτσι, πηγαίνει στο Κάτω Παρτάλι για να εκδικηθεί».
Ποια θα είναι όμως η πρώτη αντίδραση της Βίβιαν όταν τον δει; «Θα μείνει έκπληκτη με αυτά που θα της πει και με αυτό που πρόκειται να συμβεί. Δεν θα ξέρει αν αυτό που βλέπει είναι όνειρο ή πραγματικότητα».

Μια μέρα μετά την αποφυλάκιση του, ο Στέφανος έλαβε δώρο ένα όπλο. Eίναι αποφασισμένος για όλα αλλά δεν θα είναι τόσο απλό, γιατί υπάρχει κάτι που προστατεύει τη Βίβιαν. Αυτός είναι κάποιος παράγοντας που δεν τον είχε υπολογίσει ο Στέφανος. Όπως θα δείτε στο επόμενο επεισόδιο κάποιο πνεύμα ή άνθρωπος προστατεύει τη Βίβιαν.
Σημειώνεται, πως το τελευταίο επεισόδιο της σειράς Κάτω Παρτάλι θα προβληθεί στις 16 Ιουνίου και αποτελεί μυστήριο ακόμα και για τους ίδιους τους πρωταγωνιστές της σειράς. Ο σεναριογράφος Λευτέρης Παπαπέτρου φέρεται να είναι ο μόνος, που γνωρίζει το τέλος, ενώ κανένας από τους πρωταγωνιστές δεν βρίσκεται μπροστά στις σκηνές και τα γυρίσματα των άλλων ηθοποιών!
http://www.fimes.gr


Σου άρεσε;

Σχολίασε