Τι συνέβη στο Παλλάς όταν η Δούκισσα συνάντησε τη Ζέτα | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

Τι συνέβη στο Παλλάς όταν η Δούκισσα συνάντησε τη Ζέτα

Τι συνέβη στο Παλλάς όταν η Δούκισσα συνάντησε τη ΖέταΗ κόντρα και οι συγκρίσεις της Ζέτας Μακρυπούλια με τη Δούκισσα Νομικού έχουν ξεκινήσει από τις αρχές της σεζόν. Και όλη η σοου μπιζ έπρεπε να ταχθεί με τη μια ή την άλλη πλευρά. 
Οι ίδιες από την άλλη απέφευγαν να πυροδοτήσουν το γαϊτανάκι με τις φήμες λέγοντας πως η κάθε μια είναι διαφορετική και δεν υπάρχει ίχνος ανταγωνισμού.
Χθες το βράδυ στην πρεμιέρα του έργου « Αρσενικό και παλιά Δαντέλα» στο Παλλάς βρέθηκαν στον ίδιο χώρο για πρώτη φορά...
Είναι γνωστό πως οι άνθρωποι της σοου μπιζ γνωρίζονται μεταξύ τους, ή αν βρεθούν στον ίδιο χώρο αναλαμβάνει κάποιος να κάνει τις απαραίτητες συστάσεις. 
Έτσι, όλοι και κυρίως οι φωτογράφοι περίμεναν για ένα τουλάχιστον κοινό ενσταντανέ. Πρώτη κατέφθασε η Δούκισσα με τον Γιάννη Λάτσιο και λίγο πριν ξεκινήσει η παράσταση εμφανίστηκε η Ζέτα με έναν φίλο της. Καιοι δυο γυναίκες είχαν το ίδιο ανδρόγυνο look. 
Στο διάλειμμα και ενώ όλοι περίμεναν να συναντηθούν, ο Γιάννης Λάτσιος βγήκε από το θέατρο για να κάνει τσιγάρο αλλά όχι με τη Δούκισσα, η οποία παρέμεινε στο φουαγιέ, αλλά με τη Ζέτα Μακρυπούλια με την οποία και μιλούσαν για πάνω από δέκα λεπτά. 
Στο τέλος δε της παράστασης οι δυο γυναίκες διακριτικά απέφυγαν να έρθουν κοντά, δεν αντάλλαξαν ούτε ένα βλέμμα ενώ ο Γιάννης Λάτσιος δεν έριξε τις γέφυρες έστω για να γνωριστούν, αναζωπυρώνοντας έτσι την άτυπη κόντρα τους.
Μια κόντρα που ξεκίνησε από τα επαγγελματικά ( η Δουκίσσα αντικατέστησε τη Ζέτα στο Dancing with the stars, και αμέσως μετά στο θέατρο «Παλλάς» που ξεκίνησε με τη Ζέτα στο «Μερικοί το προτιμούν καυτό» και στην συνέχεια ανέβηκε ο «Τρωικός πόλεμος» με τη Δούκισσα πρωταγωνίστρια), αλλά και στα προσωπικά αφού και οι δυο είχαν σχέση με τον τραγουδιστή Χρήστο Χολίδη. 
«Δεν υπάρχει κόντρα μεταξύ τους , αλλά δεν υπάρχουν και σχέσεις έστω και τυπικές.» λέει κοινός τους φίλος. 
Όσο για όσους βιάστηκαν να μιλήσουν για νέα συνεργασία της Ζέτας με τον ANT1 λόγω της επαφής της με τον Λάτσιο κάνουν λάθος γιατί η Ζέτα του χρόνου θα συνεχίσει στο Mega παρουσιάζοντας το «Rising Stars».


   







http://joytv.gr/



Σου άρεσε;

Σχολίασε

:ambivalent:
:angry:
:confused:
:content:
:cool:
:crazy:
:cry:
:embarrassed:
:footinmouth:
:frown:
:gasp:
:grin:
:heart:
:hearteyes:
:innocent:
:kiss:
:laughing:
:minifrown:
:minismile:
:moneymouth:
:naughty:
:nerd:
:notamused:
:sarcastic:
:sealed:
:sick:
:slant:
:smile:
:thumbsdown:
:thumbsup:
:wink:
:yuck:
:yum: