Δώρα Κατσικογιάννη: Το τέλος στη σχέση της με τον αδερφό της Μαριέττας Χρουσαλά και ο νέος έρωτας! | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

Δώρα Κατσικογιάννη: Το τέλος στη σχέση της με τον αδερφό της Μαριέττας Χρουσαλά και ο νέος έρωτας!

Νέα σελίδα φαίνεται πως έχει γυρίσει στη ζωή της η Δώρα Κατσικογιάννη, την οποία γνωρίσαμε από τις σχέσεις της με τον Θοδωρή Μισόκαλο και τον Θανάση Χρουσαλά αλλά και την συμμετοχή της στη Eurovision junior...






Συγκεκριμένα το 2006 γίνεται η πρώτη γνωριμία της Δώρας με τη Eurovision, αφού παίρνει μέρος στον ελληνικό τελικό της Eurovision Junior και κατακτά την 4η θέση με το τραγούδι «Μια Αγκαλιά Για Τα Παιδιά» σε στίχους και μουσική δικούς της, αφιερωμένο στα παιδιά του Λιβάνου που πλήττονταν τότε από τον πόλεμο.

Το 2007, επιστρέφει στη Eurovision Junior κατακτώντας τη 2η θέση αυτή τη φορά με ένα επίσης δικό της τραγούδι με τίτλο «Πάντα Θ’ Αγαπώ». Λίγο μετά συμμετέχει στο X-Factor ενώ τώρα έχει και στροφή στο modeling. 

Πάντως οι δύο σχέσεις της με τους αδερφούς των κυριών της showbiz, είναι αυτό που απασχόλησε τα media.

/

Τον τελευταίο καιρό είχε σταματήσει τις selfies με την Μαριέττα Χρουσαλά και πριν από λίγο καιρό ξεκίνησε τις φωτογραφίες από τα μέρη που πηγαίνει με το νέο της σύντροφο, Γιώργο Λαγουδάκη, ο οποίος είναι επιχειρηματίας και ειδικεύεται στον χώρο των κοσμημάτων και των νυχτερινών μαγαζιών.

/

Σήμερα οι δυο τους είναι για σκι, στον Παρνασσό και περνούν όμορφες στιγμές. Το τέλος στη σχέση της με τον Θανάση Χρουσαλά φαίνεται πως ήρθε λίγο με το τέλος του 2014. 

"Sunday mood!!"
/

Σε πολλές φωτογραφίες ποζάρει και με τον σκύλο του συνρόφου της.

/

Τέλη Νοεμβρίου είδαμε και την τελευταία εμφάνισή της με την Μαριέττα Χρουσαλά.


Σου άρεσε;

Σχολίασε

:ambivalent:
:angry:
:confused:
:content:
:cool:
:crazy:
:cry:
:embarrassed:
:footinmouth:
:frown:
:gasp:
:grin:
:heart:
:hearteyes:
:innocent:
:kiss:
:laughing:
:minifrown:
:minismile:
:moneymouth:
:naughty:
:nerd:
:notamused:
:sarcastic:
:sealed:
:sick:
:slant:
:smile:
:thumbsdown:
:thumbsup:
:wink:
:yuck:
:yum: