Η Shakira ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας! ΔΕΙΤΕ την ντυμένη νυφούλα! ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ: Η Shakira ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας! ΔΕΙΤΕ την ντυμένη νυφούλα! | Τρελοι | Τα πιο τρελα του Internet | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

Η Shakira ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας! ΔΕΙΤΕ την ντυμένη νυφούλα! ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ: Η Shakira ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας! ΔΕΙΤΕ την ντυμένη νυφούλα! | Τρελοι | Τα πιο τρελα του Internet

Η Shakira ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας! ΔΕΙΤΕ την ντυμένη νυφούλα!Στα λευκά ντύθηκε η Shakira! Η 37χρονη τραγουδίστρια, φόρεσε το εντυπωσιακό νυφικό της, και ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας!
Οι fans της μην τρομάξετε. 

Η Shakira δεν παντρεύτηκε (ακόμα) με τον Pique...
shakira-wedding-dress-empire-video.jpg
Για λογαριασμό του νέου της video clip ντύθηκε νυφούλα η Κολομβιανή star!
Όπως θα δείτε και στο εντυπωσιακό video για το τραγούδι «Empire», η Shakira ντυμένη σε ένα κατάλευκο εντυπωσιακό νυφικό, βρίσκεται μπροστά στα σκαλιά μιας εκκλησίας, με το πέπλο της να… φλέγεται!
Untitled.jpg
Παρατά τα πάντα, και αρχίζει να τρέχει σε ένα χωράφι με το νυφικό, για να μεταμορφωθεί στη συνέχεια, σε μια «άλλη» γυναίκα, sexy και δυναμική, που πετά το νυφικό και μένει με ένα μαύρο καυτό φόρεμα, χορεύοντας μέσα σ΄αυτό.





Σου άρεσε;

Σχολίασε

:ambivalent:
:angry:
:confused:
:content:
:cool:
:crazy:
:cry:
:embarrassed:
:footinmouth:
:frown:
:gasp:
:grin:
:heart:
:hearteyes:
:innocent:
:kiss:
:laughing:
:minifrown:
:minismile:
:moneymouth:
:naughty:
:nerd:
:notamused:
:sarcastic:
:sealed:
:sick:
:slant:
:smile:
:thumbsdown:
:thumbsup:
:wink:
:yuck:
:yum: