Δυστυχώς η αγάπη του Μανώλη για τις μηχανές τον "πρόδωσε"... | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

Δυστυχώς η αγάπη του Μανώλη για τις μηχανές τον "πρόδωσε"...

Δυστυχώς η αγάπη του Μανώλη για τις μηχανές τον "πρόδωσε"...Τη δική του μάχη εξακολουθεί να δίνει στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας ο 22χρονος Μανώλης Ξαγοράρης μετά το δυστύχημα που σημειώθηκε στους αγώνες Dragster στο Ελληνικό οι οποίοι είχαν σαν αποτέλεσμα να στοιχίσουν τη ζωή στον 19χρονο Νίκο Μπερδέ.

Στο πλευρό του είναι από την πρώτη στιγμή, εκτός από την μητέρα του,  οι φίλοι του οι οποίοι προσεύχονται και ελπίζουν να τα καταφέρει ο Μάνος. Ωστόσο, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο νεαρός έχει ξεφύγει τον κίνδυνο.
Μία από τους φίλους του άτυχου νεαρού, η Γιώτα Σταμογιάννου, μίλησε αποκλειστικά στο star.gr, συγκλονισμένη για το συμβάν που σόκαρε το πανελλήνιο. Όπως μας είπε, μαζί με άλλους τέσσερις φίλους, είχαν πάει για να δουν από κοντά τον 22χρονο νεαρό στους αγώνες Dragster και δυστυχώς ήταν εκεί την ώρα του δυστυχήματος.

«Επειδή δεν είχε άλλους γνωστούς στην Αθήνα, είχαμε πάει στους αγώνες 4-5 παιδιά. Όταν μάθαμε ότι τραυματίστηκε σοβαρά ο Μάνος φύγαμε κατευθείαν και πήγαμε στο νοσοκομείο. Και μετά από 50 λεπτά ήρθε το άλλο το παιδί, ο Νίκος που έφυγε από τη ζωή» λέει η Γιώτα.

"Είχε τρέλα με τις μηχανές"

Ο Μανώλης ζούσε και εργαζόταν στο νησί του τη Σαντορίνη. Εκεί έκανε και τη δουλειά που του άρεσε. Δούλευε σε συνεργείο ως  μηχανικός μοτοσικλετών. Το πάθος του για τις μηχανές ήταν μεγάλο.

«Είχε τρέλα και τρελή αγάπη με τις μηχανές. Αυτή ήταν και η δουλειά του» αναφέρει στο star.gr η Γιώτα.

"Η μητέρα του παραλίγο να καταρρεύσει στο νοσοκομείο"

Τραγική φιγούρα η μητέρα του άτυχου νέου η οποία ήρθε αμέσως από τη Σαντορίνη όταν έμαθε τα δυσάρεστα νέα. Η ίδια μάλιστα, όπως σας είχαμε γράψει από το star.gr, δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα της μιλώντας αποκλειστικά στο Star στο για το παλικάρι της που από την μια στιγμή στην άλλη βρέθηκε να χαροπαλεύει στο νοσοκομείο.

«Η μαμά του βγήκε από την Εντατική και πήγε να καταρρεύσει. Εμείς την κρατήσαμε» λέει η Γιώτα.

"Το ΕΚΑΒ πήγε αρχικά στα καρτ στον Άγιο Κοσμά και όχι στο Ελληνικό"

Το τραγικό είναι, όπως καταγγέλει η νεαρή κοπέλα, "την ημέρα του δυστυχήματος το ΕΚΑΒ αρχικά πήγε σε άλλο σημείο και όχι στο Ελληνικό καθώς είχαν δοθεί λάθος στοιχεία", ενώ στο σημείο υπήρχε μόνο ένα ασθενοφόρο.

«Το ΕΚΑΒ αντί να έρθει στο Ελληνικό στο αεροδρόμιο πήγε αρχικά στα καρτ στον Άγιο Κοσμά. Και πήγε μάλιστα με τη συνοδεία αστυνομίας να πάρει το παιδί, τον Νίκο, γιατί δεν ήξερε που είναι»

Οι δυο τους  γνωρίζονται εδώ και δύο χρόνια και η Γιώτα, όπως και όλοι του οι φίλοι, μόνο καλά λόγια έχουν να πουν για τον Μανώλη.

«Ο Μανώλης ήταν μες στην τρελή χαρά. Ήταν πάντα με το γέλιο. Ένα πάρα πολύ καλό παιδί. Δεν έχω να πω κάτι αρνητικό για το Μάνο. Απλά είχε τρέλα και αγάπη για τις μηχανές και με την ταχύτητα…»

Δυστυχώς όμως αυτή η αγάπη του τον "πρόδωσε"...
Star.gr


Σου άρεσε;

Σχολίασε