ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ: ΕΠΙΒΑΤΗΣ ΠΗΔΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΤΟΥ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΠΙΑΣΕΙ Ο ΕΛΕΓΚΤΗΣ ΧΩΡΙΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ: ΕΠΙΒΑΤΗΣ ΠΗΔΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΤΟΥ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΠΙΑΣΕΙ Ο ΕΛΕΓΚΤΗΣ ΧΩΡΙΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ

troleiΣτον απόηχο του θανάτου του 19χρονου Θανάση Καναούτη, έρχεται στο φως η ιστορία ενός ακόμα επιβάτη ο οποίος πήδηξε, αυτή τη φορά από το παράθυρο (!) κινούμενου λεωφορείου, όταν τον έπιασε ελεγκτής χωρίς εισιτήριο. Ευτυχώς, αυτός γλίτωσε… 
Το περιστατικό που φέρνει σήμερα στο φως η iTabloid είναι σε γνώση του Οργανισμού Συγκοινωνιών (ΟΣΥ) και μάλιστα ενημερώθηκε αρμοδίως γι” αυτό και ο διευθύνων σύμβουλός της, Γιάννης Οικονόμου. Το περιστατικό είχε προηγηθεί του μοιραίου άλματος του Θανάση Καναούτη και ήταν ενδεικτικό μιας νέας «μόδας» που υπάρχει μεταξύ ανηλίκων και ενηλίκων που επιβιβάζονται σε Μέσα Μαζικής Μεταφοράς χωρίς εισιτήριο: Να πηδούν από τα παράθυρα των λεωφορείων όταν βρίσκονται εν κινήσει, για να γλιτώσουν το πρόστιμο…

 Δείτε βίντεο από τους εργαζομένους της ΕΘΕΛ για το πώς μπορεί κάποιος να πηδήξει από το παράθυρο λεωφορείο:
 Σε αυτή την περίπτωση, το όλο σκηνικό διαδραματίστηκε μέσα σε λεωφορείο του ΟΑΣΑ, σε κεντρικότατο δρόμο της Αθήνας. Κατά τη διάρκεια ελέγχου για εισιτήρια -και πάλι- νεαρός «πιάστηκε» από ελεγκτή να μην έχει εισιτήριο. Ο ελεγκτής ζήτησε από τον επιβάτη να περιμένει να ολοκληρώσει τον έλεγχο των εισιτηρίων, ώστε να του βεβαιώσει πρόστιμο. Μετά από σύντομο διαπληκτισμό, ο ελεγκτής συνέχισε τον έλεγχο των εισιτηρίων.
 Τότε, και ενώ το λεωφορείο κινούταν σε κεντρική λεωφόρο, ο νεαρός πήδηξε από το παράθυρο, προσπαθώντας να αποφύγει το πρόστιμο! Έπεσε στη μέση του δρόμου, μπροστά στις ρόδες αυτοκινήτων εμβρόντητων οδηγών που δεν πίστευαν στα μάτια τους. Ευτυχώς, εκείνο το περιστατικό δεν είχε άσχημη κατάληξη, αφού ο νεαρός ούτε χτύπησε, πέφτοντας στην άσφαλτο, ούτε χτυπήθηκε από άλλο αυτοκίνητο.
 Η «προφητεία»: «Θα σκοτωθεί επιβάτης»
 Όμως και αυτό το περιστατικό, δεν ήταν ούτε το πρώτο, ούτε το μοναδικό. Από τον Ιανουάριο του 2012, οι οδηγοί της ΕΘΕΛ είχαν προειδοποιήσει τον διευθύνοντα σύμβουλο, Κωνσταντίνο Καραγιαννόπουλο, ότι «θα θρηνήσουμε θύμα». Έλεγαν τότε οι οδηγοί της ΕΘΕΛ (που είχαν ανεβάσει και βίντεο με νεαρούς να πηδάνε από το ανοιχτό παράθυρο λεωφορείου για να αποφύγουν τον έλεγχο εισιτηρίου) :
 «Ας μη γελιόμαστε, μεταφέρουμε επιβάτες οι όποιοι άλλοι δεν έχουν χρήματα ή και άλλους που έχουν… το θεωρούν «μαγκιά» να μην ακυρώνουν ποτέ εισιτήριο!
 Αυτοί μπορούν να κάνουν άκρως επικίνδυνα πράγματα… και δεν εννοούμε να βρίσουν η να χτυπήσουν τον ελεγκτή αλλά να πηδήσουν και από το παράθυρο του λεωφορείου ενώ αυτό είναι εν κινήσει όπως είδατε και στο παραπάνω βίντεο!
 Εμείς σαν etheldrivers προειδοποιούμε ότι θα υπάρξει νεκρός!
 Μακάρι να βγούμε ψεύτες αλλά όλοι μας ξέρουμε ότι όταν το λεωφορείο είναι εν κινήσει έστω και με 20 χιλιόμετρα και πηδήσει κάποιος από αυτό η θα τον πατήσει διερχόμενο αυτοκίνητο η θα «καρφωθεί» σε κάποιο πεζοδρόμιο με ό,τι συνεπάγεται αυτό….
 Τέλος προειδοποιούμε και τον διευθύνοντα της ΕΘΕΛ κ. Κωνσταντίνο Καραγιαννόπουλο

Τα περισσότερα λεωφορεία εκτός από τα (μερσεντές τα 405Ν) όλα τα υπόλοιπα έχουν μεγάλα παράθυρα και ένα παιδί που δεν σκέφτεται το κίνδυνο να πηδήσει από το λεωφορείο, καλό θα ήταν ο έλεγχος των εισιτηρίων να μεριμνήσετε ώστε να γίνετε με διαφορετικό τρόπο….
 Και πάλι… μακάρι να βγούμε ψεύτες αλλά ξέρετε κάτι;
 Αυτοί που θα σέρνονται στα δικαστήρια και θα τους στήνουν οι δημοσιογράφοι στα παράθυρα των καναλιών δεν θα είναι άλλοι εκτός από τον οδηγό και τους ελεγκτές…
 Για όλα τα παραπάνω καλό θα είναι να λάβετε μέτρα επειγόντως κ. Καραγιαννόπουλε…»







Σου άρεσε;

Σχολίασε