Το ξέσπασμα της Ελεονώρας Μελέτη! “Θέλω πίσω την....!” | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

Το ξέσπασμα της Ελεονώρας Μελέτη! “Θέλω πίσω την....!”

Το ξέσπασμα της Ελεονώρας Μελέτη! “Θέλω πίσω την....!”Πέρασε έναν πολύ δύσκολο χειμώνα. Ένας χωρισμός κι ένα πρόβλημα υγείας «μαύρισαν» ...τη ζωή της. Όμως τώρα η Ελεονώρα Μελέτη επιστρέφει! Επιστρέφει για να ζήσει τη ζωή που δεν έζησε και ήδη είναι ένας άλλος άνθρωπος. Όποιος βρίσκεται κοντά της παρατηρεί την αλλαγή και στην εξωτερική της εμφάνιση και, κυρίως, στη διάθεσή της.
Προτίμησε την αγαπημένη της παραλία στην Ανάβυσσο για την «επιστροφή» της. Φορώντας ένα στράπλες μπικίνι που αναδείκνυε το καλλίγραμμο κορμί της και με ανεβασμένη διάθεση, η Ελεονώρα άφησε πίσω της το πρόβλημα με τη μέση που την καθήλωσε έναν ολόκληρο χειμώνα. Τότε που η ίδια παραδέχτηκε ότι έκλαιγε από τους

πόνους και ότι η υπομονή της είχε εξαντληθεί. Η παρουσιάστρια απόλαυσε τη θάλασσα, τον ήλιο και το διάβασμα του βιβλίου της και ήταν εγκάρδια με όποιον την πλησίαζε για να της μιλήσει, αφού τους περισσότερους λουoμένους της συγκεκριμένης παραλίας τους γνωρίζει.
«Είμαι καλά» φώναξε για πρώτη φορά και το ίδιο έκανε και στις βόλτες της στις παραλίες και στα σοκάκια της Μυκόνου. Τέλος Ιουνίου και η Μελέτη εντυπωσιάζει με τις στυλιστικές της επιλογές. Δείχνει ότι «πατάει» πολύ γερά στα πόδια της και δεν την ενδιαφέρει τι θα πουν οι άλλοι αλλά πως νιώθει καλύτερα εκείνη. Οι εποχές που έφτανε μέχρι την πόρτα του ψυχαναλυτή, που η ίδια είχε παραδεχτεί ότι είχαν «παγώσει» οι σχέσεις της με τους γονείς, τους φίλους και το σύντροφό της έχουν μείνει οριστικά στο παρελθόν.
Ακόμη και τώρα που ο χωρισμός της είναι πρόσφατος (έπειτα από οκτώ μήνες σχέσης) η Ελεονώρα δείχνει πιο σίγουρη από ποτέ. Φορώντας ένα φόρεμα σε στυλ κιμονό με ζώνη πάνω από τη μέση ξεχώρισε από τις υπόλοιπες παρουσίες στα σοκάκια της Μυκόνου, ενώ και για το μπάνιο της προτίμησε ένα γκρι-χακί κοντό φόρεμα με μπαντάνα στο ίδιο χρώμα. Έκανε τις αγαπημένες της βόλτες με το σκάφος και περίμενε πώς και πώς να ξεκινήσει το σέρφινγκ που είναι η μεγάλη της αδυναμία και τόσο της έλειψε όσο καιρό ήταν καθηλωμένη στο κρεβάτι.
Η διάθεσή της είναι στα ύψη. Οι αλλαγές στην εμφάνισή της εντυπωσιακές. Η Ελεονώρα είναι και πάλι εδώ. Αποφασισμένη να πάρει πίσω τη ζωή της.


Σου άρεσε;

Σχολίασε