Ελένη Μενεγάκη: Η Βουγιουκλάκη έφυγε από τη ζωή χρόνια τώρα! Η κακή αντιγραφή και τα λάθη | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

Ελένη Μενεγάκη: Η Βουγιουκλάκη έφυγε από τη ζωή χρόνια τώρα! Η κακή αντιγραφή και τα λάθη


Ελένη Μενεγάκη: Η Βουγιουκλάκη έφυγε από τη ζωή χρόνια τώρα! Η κακή αντιγραφή και τα λάθη  Πηγή: http://www.gossip-tv.gr/showbiz/story/255204/eleni-menegaki-i-voygioyklaki-efyge-apo-tΕδώ και λίγες ώρες έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου άλλη μια βόλτα της Ελένης Μενεγάκη στην Άνδρο. Στο στέκι του Ματέο που εδώ και δυο χρόνια και λίγο ακόμη έχει γίνει στέκι και της παρουσιάστριας. Άλλη μια βόλτα που η ίδια διέρρευσε μέσα απo...
 την σελίδα της στο twitter.
Ξέρετε πιο είναι το υποκριτικό της υπόθεσης; Και οι εφοπλιστές οι έχοντες και οικατέχοντες παρά την κρίση σχεδόν κάθε Σαββατοκύριακο απολαμβάνουν διακοπές στα νησιά μας αλλά δε το δείχνουν. Τι θέλω να πώ.
Ότι αν δε θέλεις να μάθει κάποιος κάτι δε το μαθαίνει

Ελένη Μενεγάκη: Η Βουγιουκλάκη έφυγε από τη ζωή χρόνια τώρα! Η κακή αντιγραφή και τα λάθη!!! (Nassos blog)
Μόνο που στην περίπτωση της Ελένης η επιλεκτική διαρροή εικόνων και στιγμών απο τη ζωή της είναι μια τακτική που πριν πολλά χρόνια υιοθέτησε από καναλάρχη που γνώριζε και γνωρίζει καλά το παιχνίδι των media. 
Τι έκανε τότε το κορίτσι απο τον Κολωνό; Έκανε κοινοκτημοσύνη είτε μέσα από την εκπομπή της είτε στα περιοδικά κάθε στιγμή της ζωής της. Της δικής της ζωής. Και κάπως έτσι το ξανθό κορίτσι που έμπαινε απρόσκλητο μέσα από το μαύρο κουτί στα σπίτια μας έγινε και το κορίτσι της διπλανής πόρτας. Πώς; Μα όλοι σχεδόν γνώριζαν τι έκανε με ποιον που και πότε. Η τακτική ήταν απλή. Ήθελε να βοηθήσει τον φίλο της Αντύπα κάποτε; Πετούσε στον αέρα της εκπομπής «Πώ πω πόσο κουρασμένη είμαι. Ξενύχτησα χθες στον Αντύπα-τότε είχε και προσωπικό λόγο που ξενυχτούσε εκεί-και ήρθα από ξενύχτι στην εκπομπή απευθείας».
Τα χρόνια κύλισαν το κορίτσι έγινε γυναίκα…έγινε μάνα και τώρα διαζευγμένη μεγαλοκοπέλα με τρία παιδιά. Και μη μου πείτε τίποτε για το μεγαλοκοπέλα που το παίζει Βουγιουκλάκη στους Αγρούς! Αυτή έφυγε απο τη ζωή χρόνια τώρα. Και υπήρξε μια. Ότι άλλο μετά είναι κακή αντιγραφή. Η τακτική όμως τακτική. Ανακάλυψε το I-pad και τα κοινωνικά δίκτυα και σου λέει «Εδώ είσαι. Μπεμπέκα παρά τα 43 θα το παίζω και σε όποιον αρέσω».
Μαγκιά της. Μόνο μια παράκληση. Ας της πει κάποιος ότι ο κόσμος πια δε νοιάζεται για το life style της χρυσής γυάλας στην οποία ζει η Μενεγάκη και η κάθε Μενεγάκη. Ο κόσμος έξω έχει γυρίσει την πλάτη σε ψευτο-πρότυπα. Τα έχει από καιρό τώρα απομυθοποιήσει.


Και μην παραμυθιάζεστε από τα νούμερα τηλεθέασης. Ο μέσος όρος ανοιχτών δεκτών έχει πέσει πολύ τα δυο τελευταία χρόνια. Και πιστέψτε με. Δεν είναι νούμερο το 30% όταν σε «καθαρούς αριθμούς» ο κόσμος που παρακολουθεί είναι μόλις 250.000.
Μαγκιά της ν΄απολαμβάνει τα πλούτη της. Αλλά παρακαλώ…Ας πάψει να το παίζει γυναίκα που καταλαβαίνει τον μέσο Έλληνα πολίτη και να προτείνει κρέμες από ντομάτες και αγγούρια για να γλιτώσει πέντε ευρώ. Αυτό είναι υποκρισία. Κι αυτό συνιστά το μεγαλύτερο λάθος της!


Σου άρεσε;

Σχολίασε