Συνεχίζει τις τρέλες ο Μπίμπερ – Κουβάλησε μαϊμού στο τζετ του! | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

Συνεχίζει τις τρέλες ο Μπίμπερ – Κουβάλησε μαϊμού στο τζετ του!


Συνεχίζει τις τρέλες ο Μπίμπερ - Κουβάλησε μαϊμού στο τζετ του!Ακόμη ένας πονοκέφαλος για την Ευρώπη και συγκεκριμένα για τη Γερμανία. Ο Τζάστιν Μπίμπερ αποφάσισε να πάρει την μαϊμού του μαζί στο ταξίδι για το Μόναχο και κάπου εκεί ήταν που ξεκίνησαν τα προβλήματα.
Ο Μάλι η μαϊμού, είναι ένας από τους....
αχώριστους φίλους του νεαρού ποπ σταρ, αφού δεν τον αποχωρίζεται σχεδόν ποτέ από κοντά του. 
Η μαιμού είναι δώρο γενεθλίων του μουσικού παραγωγού Τζαμάλ Ρασίντ, για τον οποίο ο Μπίμπερ τρέφει μεγάλη εκτίμηση. Θέλοντας να μην αφήσει την μαιμού στην Αμερική, ο Μπίμπερ αποφάσισε να πάρει μαζί του το τριχωτό φίλο του, χωρίς όμως να έχει μαζί του το βιβλιάριο υγείας και τα απαραίτητα δικαιολογητικά. Όταν οι συνεργάτες του τον προειδοποίησαν, ο Μπίμπερ απλά τους αγνόησε.
Για κακή του τύχη όμως δεν έγινε το ίδιο και με τις Γερμανικές Αρχές του αεροδρομίου, οι οποίοι χωρίς δεύτερη κουβέντα απαίτησαν θυμωμένοι από τον τραγουδιστή να τους παραδώσει το ζώο, το οποίο τοποθετήθηκε σε καραντίνα αφού ο Τζάστιν δεν είχε προσκομίσει τα απαραίτητα δικαιολογητικά.
Ο Τζάστιν σίγουρα δεν γλιτώνει το πρόστιμο των 15.000 ευρώ ενώ ενδέχεται και να του ασκηθεί και αγωγή, σύμφωνα με τους σκληρούς γερμανικούς νόμους. 


Σου άρεσε;

Σχολίασε