Λαβράκια στον φούρνο | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

Λαβράκια στον φούρνο

Λαβράκια στον φούρνοΤο λαβράκι είναι ένα σχετικά φθηνό ψάρι και η συνταγή αυτή είναι μια ωραιότατη πρόταση για να νοστιμίσει το ψάρι σου!


Συστατικά

  • 5 λαυράκια
  • 4-5 μέτριες τομάτες
  • 1 κιλό πατάτες
  • 1 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
  • 10 σκελίδες σκόρδο
  • 4 φύλλα δάφνης
  • Λεμόνι
  • Λάδι
  • Αλάτι


Τρόπος μαγειρέματος

  • 1
    Καθάρισε τα λαβράκια.
  • 2
    Άπλωσε τα ψάρια σε ταψί.
  • 3
    Κόψε τις πατάτες κυδωνάτες και αλάτισέ τες.
  • 4
    Τοποθέτησέ τες ανάμεσα στα ψάρια ώστε να γεμίσει το ταψί.
  • 5
    Άπλωσε τον ψιλοκομμένο μαϊντανό, τις τομάτες ψιλοκομμένες, την δάφνη, το πιπέρι, το σκόρδο ψιλοκομμένο και περίχυσε με αρκετό λάδι.
  • 6
    Ρίξε και λίγο νερό για να βράσουν οι πατάτες.
  • 7
    Ψήσε σε μέτριο φούρνο μέχρι να ψηθούν οι πατάτες.


  • Σου άρεσε;

    Σχολίασε

    :ambivalent:
    :angry:
    :confused:
    :content:
    :cool:
    :crazy:
    :cry:
    :embarrassed:
    :footinmouth:
    :frown:
    :gasp:
    :grin:
    :heart:
    :hearteyes:
    :innocent:
    :kiss:
    :laughing:
    :minifrown:
    :minismile:
    :moneymouth:
    :naughty:
    :nerd:
    :notamused:
    :sarcastic:
    :sealed:
    :sick:
    :slant:
    :smile:
    :thumbsdown:
    :thumbsup:
    :wink:
    :yuck:
    :yum: