Ένας διαφορετικός τρόπος για να φάτε την πίτσα που έχει μείνει από χθες | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

Ένας διαφορετικός τρόπος για να φάτε την πίτσα που έχει μείνει από χθες

Ένας διαφορετικός τρόπος για να φάτε την πίτσα που έχει μείνει από χθες (3)
Αν ποτέ σας περισσέψει πίτσα από το προηγούμενο βράδυ, δοκιμάστε την παρακάτω συνταγή και δεν θα χάσετε!
Πρώτα απ’ όλα προσθέστε αν θέλετε λίγη γεύση. 
Το πεπερόνι είναι μια καλή επιλογή, αλλά μπορείτε να βάλετε και τυρί ή μπέικον...

Ένας διαφορετικός τρόπος για να φάτε την πίτσα που έχει μείνει από χθες (2)
Στη συνέχεια διπλώστε τη και κόψτε ότι περισσεύει.
Ένας διαφορετικός τρόπος για να φάτε την πίτσα που έχει μείνει από χθες (4)
Ένας διαφορετικός τρόπος για να φάτε την πίτσα που έχει μείνει από χθες (5)
Και τώρα το μυστικό. Βάλτε την πίτσα στη βαφλιέρα (ή την τοστιέρα)…
Ένας διαφορετικός τρόπος για να φάτε την πίτσα που έχει μείνει από χθες (6)
Θα πρέπει να περιμένετε λίγο. Μπορεί βέβαια να φανεί σαν αιώνας,
όσο θα σας τρέχουν τα σάλια.
Ένας διαφορετικός τρόπος για να φάτε την πίτσα που έχει μείνει από χθες (7)
Και ιδού το αποτέλεσμα!
Ένας διαφορετικός τρόπος για να φάτε την πίτσα που έχει μείνει από χθες (8)
Ένας διαφορετικός τρόπος για να φάτε την πίτσα που έχει μείνει από χθες (9)
Ένας διαφορετικός τρόπος για να φάτε την πίτσα που έχει μείνει από χθες (10)
Ένας διαφορετικός τρόπος για να φάτε την πίτσα που έχει μείνει από χθες (11)


Δείτε Περισσότερα: http://www.otherside.gr/2014/07/diaforetikos-tropos-na-fate-xthesini-pizza/#ixzz38xvRVr1I


Σου άρεσε;

Σχολίασε