ΥΛΙΚΑ
1. 1 κομμάτι μπριζόλα μοσχαρίσια γύρω στα 500-600γρ
2. ελαίολαδο
3. Κριτσίνια λεπτά
4. 2 κουταλιές της σούπας μουστάρδα Dijon maille
5. 3 κουταλιές της σούπας μαγιονέζα
6. Πιπέρι μαύρο σπασμένο
7. Κόλιανδρο σε κόκκους σπασμένο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1. Σοτάρουμε τη μπριζόλα σε πολύ δυνατή φωτιά για να πάρει χρωμα και μετά τη ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200°c για περιπου 6-7 λεπτά μέχρι ενα θερμόμετρο δείξει ότι η εσωτερική θερμοκρασία του κρέατος είναι 60°c.
2. Κρυώνουμε το φιλέτο και μετά το βουτάμε μέσα στο πιπέρι και στο κολίανδρο.
3. Το σοτάρουμε σε πολύ δυνατό τηγάνι ίσα για να ψηθεί το πιπέρι και το κόλιανδρο.
4. Αφού κρυώσει ξανά το κόβουμε σε λεπτές φέτες και το τυλίγουμε γύρω από τα κριτσίνια.
5. Για την κρέμα, ανακατεύουμε καλά τη μουστάρδα με τη μαγιονέζα. Βάζουμε μία γραμμούλα κρέμας πάνω στο φιλέτο.