ΟΙ 12 χώρες που απολαμβάνουν περισσότερο το sex. Είναι η Ελλάδα μέσα? | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

ΟΙ 12 χώρες που απολαμβάνουν περισσότερο το sex. Είναι η Ελλάδα μέσα?

ΟΙ 12 χώρες που απολαμβάνουν περισσότερο το sex. Είναι η Ελλάδα μέσα?Tην έρευνα έκανε το site εναλλακτικών ειδήσεων alternet και τα αποτελέσματα κρύβουν εκπλήξεις.
Aφορμή ήταν μια έρευνα της Durex sσε 26.000 ανθρώπους άνω των 16 σε 26 χώρες με όχι και τόσο ευχάριστα αποτελέσματα. 
Και η έρευνα του Alternet έκρυβε τις δικές της εκπλήξεις. Πχ. Η Γαλλία και το ερωτικό Παρίσι. Πριτς. Πουθενά στη Λίστα οι Γάλλοι. 
Όπως απουσιάζουν οι Βρετανοί και οι Αμερικάνοι. Με τα αποτελέσματανα δείχνουν ότι μόνο ένα 44% των ερωτηθέντων είναι ευχαριστημένοι με τη σεξουαλική τους ζωή...

Το ερώτημα είναι εμείς, οι Έλληνες είμαστε στη λίστα? Πάμε λοιπόν στην αντίστροφή μέτρηση.
12. Κίνα.
11. Γερμανία
10. Νιγηρία
9.Αυστραλία
8.Ινδία
7. Μεξικό
6.Ολλανδία
5.Ελλάδα
4.Βραζιλία
3.Ιταλία
2.Ισπανία
1.Ελβετία
Κρίση ξεκρίση τη γλυτώσαμε τελικά  όσον αφορά το σεξ. Αυτό με τους Κινέζους δεν το περίμενα να έρχεται αλλά το μεγαλύτερο σοκ νομίζω ότι βρίσκεται στην πρώτη θέση με τους συνήθως ξενέρωτους Ελβετούς που μπορεί να πέφτουν από τις 8 στο κρεβάτι  αλλά φαίνεται ότι αργεί πολύ να τους πάρει ο ύπνος.
Ειδικά για τους Έλληνες, το άρθρο  του Alternet λέει "O λόγος  που οι Έλληνες είναι τόσο σεξουαλικά ικανοποιημένοι οφείλεται στο  ότι είναι πιο  ‘ανοιχτοί’ στο να συζητάνε για τις σεξουαλικές τους επιθυμίες εδώ και αιώνες.  
O Iπποκράτης  μίλούσε  για το γυνακείο οργασμό κατά της διαδικασία της διείσδυσης λέγοντας ότι ‘η τριβή του κόλπου προκαλεί έναν ερεθισμό που δημιουργεί  ευχαρίστηση και παράγει θερμότητα στο σώμα.‘  
Οι Έλληνες συζητάνε συχνά  για το σεξ στη δουλειά, με τους φίλους τους και το πιο σημαντικό από όλα, με τους συντρόφους τους. H εποικοινωνία σε αυτό το θέμα πάντα βοηθάει. 
Όπως εννοείται ο καλός καιρός της Ελλλαδας, τα όμορφα νησιά και η υγιεινή διατροφή.   Σύμφωνα με τη Durex οι Έλληνες κάνουν το περισσότερο σεξ από όλον τον κόσμο, με μέσο όρο τις 164 φορές το χρόνο ενώ πάνω από τους μισούς, δηλαδή ένα 51% δηλώνουν ικανοποιημένοι από τη σεξουαλική τους ζωή.



Σου άρεσε;

Σχολίασε

:ambivalent:
:angry:
:confused:
:content:
:cool:
:crazy:
:cry:
:embarrassed:
:footinmouth:
:frown:
:gasp:
:grin:
:heart:
:hearteyes:
:innocent:
:kiss:
:laughing:
:minifrown:
:minismile:
:moneymouth:
:naughty:
:nerd:
:notamused:
:sarcastic:
:sealed:
:sick:
:slant:
:smile:
:thumbsdown:
:thumbsup:
:wink:
:yuck:
:yum: