Μία χίπισσα πριγκίπισσα: Η ερωμένη του πρίγκιπα Χάρι είναι πολύ μποέμ για το παλάτι [εικόνες] | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

Μία χίπισσα πριγκίπισσα: Η ερωμένη του πρίγκιπα Χάρι είναι πολύ μποέμ για το παλάτι [εικόνες]

Μία χίπισσα πριγκίπισσα: Η ερωμένη του πρίγκιπα Χάρι είναι πολύ μποέμ για το παλΜετά τον γάμο του Πρίγκιπα Γουίλιαμ με την κομψή Κέιτ Μίντλετον και τη γέννηση του παιδιού τους, όλα τα βλέμματα είναι πλέον στραμμένα στον νεαρό Πρίγκιπα Χάρι, ο οποίος ωστόσο φαίνεται πώς παραμένει εκκεντρικός στις επιλογές του.


Ετσι, όπως είναι φυσικό, η κοπέλα που επέλεξε να σταθεί δίπλα του δεν είναι κάποια αποστειρωμένη καθωσπρέπει wannabe πριγκίπισσα, αλλά μία πανέμορφη...
χίπισσα με ανεξάρτητο και ατίθασο χαρακτήρα που προκαλεί μάλλον πονοκέφαλο στο παλάτι.

Κόρη του ινδάλματος των 60's, της Λαίδης Μέρι Γκάι Κέρζον, η οποία έχει ήδη περάσει από 4 γάμους, η 25χρονη Κρεσίντα Μπόνας δεν δείχνει αυτό που θα έλεγε κανείς «κορίτσι για σπίτι».

Πηγές κοντά στην νεαρή, δήλωσαν, μιλώντας στην Daily Mail, ότι η Κρέσι θα μετακομίσει σε δικό της διαμέρισμα στο Λονδίνο στα τέλη Μαρτίου με αρχές Απριλίου και γενικά θέλει να ζει μία πολύ ανεξάρτητη και ελεύθερη ζωή, χωρίς να καταπιέζεται ή να καταπιέζει τη σχέση της.

Ωστόσο φαίνεται πως ο 29χρονος πρίγκιπας που κατά καιρούς έχει τρελάνει το παλάτι με τα καμώματα του, βρήκε τον δάσκαλο του στο πρόσωπο της χαριτωμένης ξανθιάς. Οπως αναφέρουν συγγενείς και φίλοι του Πρίγκιπα, η Κρέσι είναι η μόνη του ελπίδα να σοβαρευτεί και να κάνει οικογένεια.

Και ενώ όλοι αναμένουν με αγωνία την εξέλιξη της σχέσης, ευχόμενοι να καταλήξει στα σκαλιά της εκκλησίας, οι δύο νέοι δε φαίνεται να ενδιαφέρονται -προς το παρόν τουλάχιστον- για γάμους και συμβάσεις και αφήνουν τη σχέση τους να εξελιχθεί.








Πηγή: 


Σου άρεσε;

Σχολίασε

:ambivalent:
:angry:
:confused:
:content:
:cool:
:crazy:
:cry:
:embarrassed:
:footinmouth:
:frown:
:gasp:
:grin:
:heart:
:hearteyes:
:innocent:
:kiss:
:laughing:
:minifrown:
:minismile:
:moneymouth:
:naughty:
:nerd:
:notamused:
:sarcastic:
:sealed:
:sick:
:slant:
:smile:
:thumbsdown:
:thumbsup:
:wink:
:yuck:
:yum: