Σπαγγέτι με πέστο αβοκάντο | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

Σπαγγέτι με πέστο αβοκάντο

Σπαγγέτι με πέστο αβοκάντοΧρόνος προετοιμασίας: 15΄
Χρόνος παρασκευής: 30΄ 
 Υλικά
1 πακέτο σπαγγέτι
1 αβοκάντο
Χυμό από ½ λεμόνι
Ξύσμα από ένα λεμόνι...

2 σκελίδες σκόρδο
Βασιλικός ψιλοκομμένος
2 κ.σ. ελαιόλαδο
Αλάτι, πιπέρι  

Εκτέλεση
  • Βράζουμε τα μακαρόνια σύμφωνα με οδηγίες βρασμού του πακέτου. 

  • Στο multi βάζουμε το σκόρδο, το χυμό λεμόνι, το ελαιόλαδο και χτυπάμε μέχρι να έχουμε ένα λείο μίγμα. Στη συνέχεια βάζουμε το αβοκάντο και αλάτι.

  • Σερβίρουμε τα μακαρόνια σε πιατέλα περιχύνοντας με τη σάλτσα, βασιλικό ψιλοκομμένο και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.


Σου άρεσε;

Σχολίασε

:ambivalent:
:angry:
:confused:
:content:
:cool:
:crazy:
:cry:
:embarrassed:
:footinmouth:
:frown:
:gasp:
:grin:
:heart:
:hearteyes:
:innocent:
:kiss:
:laughing:
:minifrown:
:minismile:
:moneymouth:
:naughty:
:nerd:
:notamused:
:sarcastic:
:sealed:
:sick:
:slant:
:smile:
:thumbsdown:
:thumbsup:
:wink:
:yuck:
:yum: