Τραγική μοίρα: 15χρονη το έσκασε από το ίδρυμα και ο «σωτήρας» της την βίαζε και την έκανε βαποράκι | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

Τραγική μοίρα: 15χρονη το έσκασε από το ίδρυμα και ο «σωτήρας» της την βίαζε και την έκανε βαποράκι

Τραγική μοίρα: 15χρονη το έσκασε από το ίδρυμα και ο «σωτήρας» της την βίαζε και την έκανε βαποράκιΜία τραγική ιστορία αποκαλύφθηκε όταν οι αστυνομικοί συνέλαβαν έναν 38χρονο επειδή χτυπούσε μία κοπέλα στο σταθμό του Προαστιακού στον Πειραιά.
Οι αστυνομικοί της ΔΙΑΣ είδαν τον 38χρονο άνδρα να χτυπά ένα 15χρονο κορίτσι και τον συνέλαβαν...
Μετά από έρευνα προέκυψε ότι η κοπέλα το είχε σκάσει τον περασμένο μήνα (6/2/2014) από το ίδρυμα Αγία Βαρβάρα στη Νέα Σμύρνη, όπου διέμενε μετά από εισαγγελική εντολή καθώς το οικογενειακό της περιβάλλον είχε κριθεί ακατάλληλο.
Από τότε η 15χρονη κοπέλα έμενε στο σπίτι του 38χρονου όπου βρίσκονταν οι δύο ηλικιωμένοι γονείς του και τα δύο αδέρφια του, ηλικίας 36 και 20 ετών.
Σύμφωνα με την αστυνομία και τα τρία αδέρφια ήταν ναρκομανείς ενώ εξανάγκαζαν το κοριτσάκι να παίρνει ναρκωτικά. Σαν να μην φθάνει αυτό ο 38χρονος ασελγούσε εις βάρος της και την εξανάγκαζε να πουλάει ναρκωτικά στην Ομόνοια. 
Ο λόγος που χτυπούσε ο 38χρονος την 15χρονη στον σταθμό του προαστιακού ήταν επειδή του είχε κρύψει χρήματα από την διακίνηση ναρκωτικών.
Συνελήφθη ο 38χρονος και ο 36χρονος αδερφός του ενώ η αστυνομία αναζητά και τον 20χρονο. Στην κατοχή του 38χρονου συλληφθέντα βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα ηρωίνης.
koolnews.gr


Σου άρεσε;

Σχολίασε

:ambivalent:
:angry:
:confused:
:content:
:cool:
:crazy:
:cry:
:embarrassed:
:footinmouth:
:frown:
:gasp:
:grin:
:heart:
:hearteyes:
:innocent:
:kiss:
:laughing:
:minifrown:
:minismile:
:moneymouth:
:naughty:
:nerd:
:notamused:
:sarcastic:
:sealed:
:sick:
:slant:
:smile:
:thumbsdown:
:thumbsup:
:wink:
:yuck:
:yum: