Πώς σε επηρεάζει η σημερινή Πανσέληνος του Φεβρουαρίου; | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

Πώς σε επηρεάζει η σημερινή Πανσέληνος του Φεβρουαρίου;

Πώς σε επηρεάζει η σημερινή  Πανσέληνος του Φεβρουαρίου;

Σήμερα 25 του μήνα λίγο πριν βγει ο Φεβρουάριος άλλη μια Πανσέληνος έρχεται να σε ταρακουνήσει με την συμμετοχή της Αφροδίτης και του Ποσειδώνα. Η Πανσέληνος αυτή που έχει παραπλανητική δράση αναμένεται να περιπλέξει λίγο τις καταστάσεις και να εντείνει συνομωσίες πίσω από την πλάτη σου.  


Βέβαια κάποια οικονομικά προβλήματα...
βρίσκουν λύση ενώ το θετικό είναι πως με την Πανσέληνο αυτή σου δίνεται μια περίοδο χάριτος αν οφείλεις χρήματα ή έχεις πάρε δώσε με τράπεζες και το δημόσιο. ενώ την προσοχή σου θα τραβήξει το παρασκήνιο αυτές τις μέρες. Παρακάτω θα βρεις πώς σε επηρεάζει ανάλογα με το ζώδιο σου.
Κριός: αυτή η Πανσέληνος σε επιβαρύνει σχετικά στην εργασία αφού σχόλια, κόντρες και μικρολαθάκια θα σου προκαλέσουν ένα μίνι πονοκέφαλο. Αν είσαι πιο διαλλακτική με τους γύρω σου τότε δεν έχεις ανάγκη να φοβάσαι τίποτα αρκεί και μόνο να προσέξεις και την υγεία σου αυτές τις μέρες για να είσαι και να νιώθεις υπέροχα.
Ταύρος: η εφαρμογή κάποιου σχεδίου σου ίσως καθυστερήσει λιγάκι αλλά μην απογοητεύεσαι αφού δεν έχεις λόγο να ανησυχείς όλα θα γίνουν. Οι αντοχές των πιο πρόσφατων ερωτικών γνωριμιών σου δοκιμάζονται λιγάκι και μπορείς να κρίνεις ποιος σου κάνει και ποιος όχι, ενώ το βασικό που έχεις να κάνεις είναι να διατηρήσεις την υπομονή και την ψυχραιμία σου αυτές τις μέρες.
Δίδυμοι: η Πανσέληνος αυτή στην Παρθένο σε επιβαρύνει σε θέματα που αφορούν το σπίτι και τα συγγενικά σου πρόσωπα ενώ δεν αποκλείεται να πιεστείς λιγάκι και σε οικονομικά ζητήματα που όμως θα βρουν τη λύση τους.
Καρκίνος: αυτή η Πανσέληνος σε επηρεάζει μόνο έμμεσα ενώ δεν αποκλείεται τώρα να έχεις τρεχάματα για θέματα της οικογένειας αφού κάποιο συγγενικό σου πρόσωπο –θείος, θεία, ξάδερφος- έχει ανάγκη τη βοήθεια σου. Μην πιέσεις πολύ τον εαυτό σου και όλα θα γίνουν.
Λέων: οι οικονομικές υποχρεώσεις σου αυξάνονται και εσύ αγχώνεσαι λίγο αυτές τις μέρες. Μην ανησυχείς δεν είναι κάτι που δεν μπορείς να το αντιμετωπίσεις εύκολα και άμεσα.
Παρθένος: οι διαφορές σου με κάποια πρόσωπα γίνονται πιο έντονες και βαθύτερες ενώ σχέσεις που έκλεισαν τον κύκλο τους τώρα λήγουν οριστικά ή αλλάζουν μορφή ενώ η σχέση σου με Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθείς θέλει την προσοχή σου αυτές τις μέρες.
Ζυγός: τα ψυχολογικά σου θα έχεις αυτό το διάστημα με την Πανσέληνο ενώ δεν αποκλείεται να δεις ότι υπάρχει κάποιο παρασκήνιο και στα επαγγελματικά σου τ. Σκέψου θετικά και όλα θα περάσουν γρήγορα και … «αναίμακτα».
Σκορπιός: τώρα είναι η ώρα να δεις τις πραγματικές σου ανάγκες και τις επιθυμίες σου αλλά θα δεις ότι η στήριξη από συνεργάτες και φίλους θα είναι από τα θετικά της περιόδου, αφού είναι πάντα δίπλα σου.
Τοξότης: επαγγελματικές υποχρεώσεις που γίνονται πιο πιεστικές εμφανίζονται αυτό το διάστημα και γενικά υπάρχει ένταση στο προσκήνιο αλλά όμως μην αφήσεις τα πράγματα να ξεφύγουν.
Αιγόκερως: εξελίξεις στις συνεργασίες και τις συναλλαγές αλλά και την επικοινωνία σου με τους γύρω σου είναι τα βασικά που κρύβει για σένα αυτή η Πανσέληνος οπότε έχε το νου σου.
Υδροχόος: αναθεωρείς τακτικές και αποφασίζεις γενικά να γίνεις πιο προνοητική στο θέμα της διαχείρισης των οικονομικών σου, πράγμα που μπορεί να σου βγει σε καλό.
Ιχθείς: αναπροσαρμόζεσαι πολύ γρήγορα στις αλλαγές σε επαγγελματικά και προσωπικά ζητήματα και έτσι κερδίζεις χρόνο και προσαρμόζεσαι στην αλλαγή εύκολα και γρήγορα.


Σου άρεσε;

Σχολίασε