ΣΟΥΛΕΊΜΑΝ - ΣΕΧΡΑΖΑΤ: Η ιστορία του έρωτά τους! | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

ΣΟΥΛΕΊΜΑΝ - ΣΕΧΡΑΖΑΤ: Η ιστορία του έρωτά τους!


ΣΟΥΛΕΊΜΑΝ -  ΣΕΧΡΑΖΑΤ:   Η ιστορία του έρωτά τους!Γνωρίστηκαν το 2005 και από το 2009 είναι παντρεμένοι. Είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της τουρκικής showbiz και κάθε κίνησή τους γίνεται πρωτοσέλιδο σε όλα τα...

περιοδικά και τις εφημερίδες. Το TiVi Σίριαλ παρουσιάζει όλη την ιστορία του έρωτα του «Σουλεϊμάν» και της «Σεχραζάτ», δηλαδή του Χαλίτ...Εργκέντς και της Μπεργκιουζάρ Κορέλ.

Η αρχή της σχέσης τους
2005. Ο Χαλίτ Εργκέντς και η Μπεργκιουζάρ Κορέλ συμφωνούν να πρωταγωνιστήσουν στη σειρά «Χίλιες και μία νύχτες». Στο πρώτο γύρισμα οι δυο τους γνωρίστηκαν και η έλξη που υπήρξε ανάμεσά τους από τα πρώτα λεπτά δεν πέρασε απαρατήρητη. Όμως εκείνη την περίοδο και οι δύο είχαν άλλες σχέσεις. Ο Χαλίτ με την Γκιζέμ Σοϊσαλί, και η Μπεργκιουζάρ με τον Ταν Σαοτούρκ. Το 2006 ο Χαλίτ Εργκέντς και η Γκιζέμ Σοϊσαλί παντρεύονται στη Σμύρνη. Οι προετοιμασίες του γάμου τους έγιναν με άκρα μυστικότητα, όμως στο μυστήριο έδωσαν «παρών» οι κάμερες και οι φωτογράφοι. Η Μπεργκιουζάρ Κορέλ και ο Ταν Σαοτούρκ δήλωναν ερωτευμένοι και τα τρυφερά ενσταντανέ από τις καλοκαιρινές τους διακοπές έκαναν το γύρο της Τουρκίας.
Παράλληλα με όλα αυτά, όσο περνούσε ο καιρός φούντωνε ολοένα και πιο πολύ ο έρωτας του «Ονούρ» και της «Σεχραζάτ». Οι κοινές ερωτικές σκηνές και τα πολύωρα γυρίσματα τούς έφερναν ακόμα πιο κοντά, με αποτέλεσμα ο Τύπος να αρχίσει να ασχολείται με την προσωπική τους ζωή. Τα υπονοούμενα για τη σχέση τους έδιναν και έπαιρναν, και φυσικά όλοι μιλούσαν για τον «νέο παράνομο δεσμό»!


Σου άρεσε;

Σχολίασε