5 tips για τέλειο πρωινό beauty look | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

5 tips για τέλειο πρωινό beauty look

5 tips για τέλειο πρωινό beauty lookΗ αλήθεια είναι πως κάθε φορά που ετοιμαζόμαστε να βγούμε από το σπίτι και θέλουμε να βαφτούμε, καλό είναι να χρησιμοποιούμε τα κατάλληλα προϊόντα για την επιδερμίδα μας. 
Το πιο σημαντικό όμως είναι, να επιλέγουμε σοφά το μακιγιάζ που ταιριάζει σε κάθε περίσταση και κάθε ώρα της μέρας.
Μάθε, λοιπόν, τι πρέπει να αποφεύγεις στο πρωινό beauty look σου και ανακάλυψε όλα τα tips που θα σου χαρίσουν το καλύτερο αποτέλεσμα...

1. Να φοράς πάντα αντηλιακό
Βασικός κανόνας που δεν πρέπει ποτέ να ξεχνάς.
2. Προσπάθησε να αποφύγεις τις πολύ σκούρες σκιές και eyeliners
Άφησε το smokey eye look, τις σκουρόχρωμες σκιές και το μαύρο eyeliner για τα βραδινά looks σου. Το πρωί το πρόσωπό σου θα δείχνει πιο φρέσκο και λαμπερό με κρεμώδεις σκιές σε απαλές αποχρώσεις του ροζ και του μπεζ, αλλά και με eyeliners που το χρώμα τους πλησιάζει στην απόχρωση των ματιών σου.
3. Τα φωτεινά κραγιόν είναι αυτό που χρειάζεσαι
Μπορεί με τις nude αποχρώσεις στα χείλη να πετυχαίνεις πάντα τα πιο μοντέρνα beauty looks, αλλά αν θέλεις πραγματικά να ξεχωρίσεις, χρησιμοποίησε ένα κραγιόν σε ροδακινί, ροδί, φούξια ή κοραλλί απόχρωση. Ειδικά, τις φορές που τονίζεις μόνο τα χείλη σου και κρατάς το υπόλοιπο μακιγιάζ σου ουδέτερο, δεν έχεις παρά να δοκιμάσεις ένα χρωματιστό κραγιόν που θα αναδείξει το beauty look σου. Προσοχή! Άφησέ το στην άκρη, αν αποφασίσεις να τονίσεις τα μάτια σου.
4. Άφησε τις ψεύτικες βλεφαρίδες για τις βραδινές εμφανίσεις σου
Τι καλύτερο από το να δημιουργήσεις ένα λαμπερό και έντονο βλέμμα μόνο με τη μάσκαρά σου. Δύο στρώσεις αρκούν και θα σου χαρίσουν το καλύτερο αποτέλεσμα. ‘Αφησε, λοιπόν, τις ψεύτικες βλεφαρίδες για τα formal looks σου.
5. Μην κάνεις έντονες σκιάσεις στο πρόσωπό σου
Η διαδικασία του contouring σε βοηθάει να πετύχεις ένα λαμπερό αποτέλεσμα που ταιριάζει περισσότερο σε μία formal εμφάνισή σου. Για το πρωινό beauty look σου, που θέλεις να είναι φωτεινό, φρέσκο και λαμπερό, μπορείς να χρησιμοποιήσεις το concealer, το foundation και την πούδρα σου.


Σου άρεσε;

Σχολίασε

:ambivalent:
:angry:
:confused:
:content:
:cool:
:crazy:
:cry:
:embarrassed:
:footinmouth:
:frown:
:gasp:
:grin:
:heart:
:hearteyes:
:innocent:
:kiss:
:laughing:
:minifrown:
:minismile:
:moneymouth:
:naughty:
:nerd:
:notamused:
:sarcastic:
:sealed:
:sick:
:slant:
:smile:
:thumbsdown:
:thumbsup:
:wink:
:yuck:
:yum: